hardisk bozuldumu acil yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
hardisk bozuldumu acil yardım?
Sevgili kardeslerim abilerim arkadaslarım simdi 1ay önce pc durduk yere dondu resetlrdim ve bootun ekraninda ctrl+del+enter yazıyordu orda kalıyordu ve 3-4 resetten sonra pc acılıyordu bu olay 1ayda cok geldi basıma bugunde yine dondu resetledim bu sefer bot ekraninda hic bir sey yazmiyordu tesetledim felan olmadı formata karar verdim ams o kadar format attığım halde bu sefer orn hardiskim 80 gb idi ve format ekraninda gorunurdu ama artik oda yok yani win 7 yuklucek hic bi surucu yok acaba hdd bozuldu tek aklıma gelen bu ve cozumunu hic bulamadm yardmlarınızı bekliyorum

punisioner92

punisioner92

Üye
Sevgili kardeslerim abilerim arkadaslarım simdi 1ay önce pc durduk yere dondu resetlrdim ve bootun ekraninda ctrl+del+enter yazıyordu orda kalıyordu ve 3-4 resetten sonra pc acılıyordu bu olay 1ayda cok geldi basıma bugunde yine dondu resetledim bu sefer bot ekraninda hic bir sey yazmiyordu tesetledim felan olmadı formata karar verdim ams o kadar format attığım halde bu sefer orn hardiskim 80 gb idi ve format ekraninda gorunurdu ama artik oda yok yani win 7 yuklucek hic bi surucu yok acaba hdd bozuldu tek aklıma gelen bu ve cozumunu hic bulamadm yardmlarınızı bekliyorum
anladigim kadariyla pcin masaustu garantisi yoksa pcnin hddnin guc kaynagi kablosunu cikar tak veya kasada olan baska bir guc kaynagini tak dene derim insallah olur...

CANGO97

CANGO97

Üye
peki bot ekranında ''disk bot faılure ,ınsert system disk and prest enter '' seklinde yazı geldimi kardeşim ???

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Yok hayır gelmedi bu arada hardiski ckardm temizledim taktm nafile

CANGO97

CANGO97

Üye
peki biraz daha açıkla yardımcı olayım herhangibir hata verdimi ?HDD sata mı ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Sata yı hic duymadm ama hic bi hata yok oylece kaliyor sanki hic hdd yokHalbiki takılı ve 80 gb samsungSadece boot fromm cd dvd yaziyor oylece kaloyor bekliyor

CANGO97

CANGO97

Üye
ses geliyormu peki hdd kardeşim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Pardon disk bot failore ... yazyorKardesim ses yok sesiz calisiyorDisk boot.failure system insert...

CANGO97

CANGO97

Üye
kardeşim anladıgım kadar hiç ses gelmemesi pek hayli alemet değil son bi yapacagın iş var cd rom kablolarını sok HDD takıp bi dene yapamam diyorsan yarın bi bilgisayarcıya götür :(

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Ses kardesim hic normaldede yoktu qma disk boot failore system disk insert gibi seylwr yazyor

CANGO97

CANGO97

Üye
kulagını dayıp bakıcaksın kardeşim çalışıyorsa ses gelir içinden öyle cok duyulan bi şey degil o ses

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Donanımlar hakkında yardım talep ettiğiniz konuları teknik yardım bölümüne açınız gerekli bölümüne taşındı. Soruna gelecek olursa dosya sistemin değişmiş olabilir hard diski görmüyor olabilir. Anlamanın tek yolu var. Başka bir pc bul boot repair iso dosyasını indir flaş diske boot et sonra pcne tak biostan ayarları yap usb'den başlatsın pcyi. Bu bir nevi işletim sistemi gibidir ama flaş disk üzerinden çalışır disk hataları için birebirdir. Yeniden biçimleme falan yapabilirsin. Ben bununla ölüyü dirilttim tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
sorunu hallettim ama yinede teşekkürler

Üst Alt