Gerçek, TRT kendi facebook, twitter ve youtubunda paylaştı. Youtube hesabında 100 mü 4 diye video var işte yukarıda attığım video o video.
Ne var ki başlıkta

Aslında anlamayacak bi şey yok arkadaşlar durum basit, TRT nin amacı Ben de Özledimin finalinde reyting alamaması, izleyiciyi L&M ye yönlendirmek

TRT

Sopayla buluşturmak istiyorum TRT yi, hatta nikah töreni felan da yapabiliriz

Aslında anlamayacak bi şey yok arkadaşlar durum basit, TRT nin amacı Ben de Özledimin finalinde reyting alamaması, izleyiciyi L&M ye yönlendirmek

TRT

Sopayla buluşturmak istiyorum TRT yi, hatta nikah töreni felan da yapabiliriz

Bence arkadaşlar Ben de Özledim e adam gibi veda edelim, ardından zaten yapımcı Fırat Altun L&M nin 104. Bölümü yükleyecekmiş, 104. Bölümü netten izleriz. Zaten 104. Bölüm de hikayenin devamı değil, haberiniz olsun. Sadece ramazan ayında yayınlanması gereken, eğlence amaçlı bir bölüm (kaynak: fırat altun)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da inanmayanlara, kanıt olsun. TRT nin yayın akışı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer TRT tam ben de özledimin finali sırasında yayımlamayı düşünmeseydi yani çarşamba yayımlamasaydı o zaman belki L&M geri dönebilir diye ümitlenirdimde bu bildiğin pislik, TRT için edeceğiniz Leyla ile Mecnun küfürlerini alalım. Ben başlıyorum, bu L&M de edilmedi ben buldum :d
Bu küfürüm TRT nin başkanına ve L&M nin kaldırılmasında pay alan tüm herkese gelsin

Başlıyorum
Sevgilinle simit yerken daha simitten 1 lokma bile alamadan simidi yere düşür de simidi alıp yesem mi / yemesem mi arafında kal ( O nası küfürmüş ya diyenlere: Hani böyle sevgilinle sevgili simidi alırsın ya, işte o simidi bir lokma yiyemeden yere düşürsün ama kendininkini. Şimdi alıp temizleyip yesen kız iğrencek, yemesen kız amman amma kibar çıktı bu da dicek ha işte o arafta kalın, pis tualet terlikleri bee

Sizi varya sizi karamış sopasıyla dövmek lazım, laap lapp vura vura