Çeşitli s3 MİNİ Root Yapmaya yardımcı olurmusunuz ??

Sponsorlu Bağlantılar

tirisis07

tirisis07

Üye
    Konu Sahibi
s3 MİNİ Root Yapmaya yardımcı olurmusunuz ??
s3 MİNİ Root Yapmaya yardımcı olurmusunuz ??

Samet.25

Burdan Odini ve Cwm yi indir telefonu kapat download moda al [home tuşu ses kısma tuşu ve power tuslarına basılı tutarak aç] daha sonra telefonu pc ye bagla usb kablosu ile odini ac pc den odinde bi port yanacak baglanınca yanmassa samsung usb driver ı da indir kur pc ne öle dene yanınca odinde PDA bölümüne tıkla cwm yi sec start a bas böylece cwm yüklenmiş olcak sonra telefonun ana dizinine root.zip dosyasını at telefonu kapat acarken home tusu ses acma tusu ve power tusuna basarak ac ınstall from choose ye tıkla root.zip i sec bu kadar .

ROOT.ZİP:

• Beğen
Tepkiler: tirisis07
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kingo Androit Root programını indir. Kur telefonu usb kablo ile bağla. Programda tek tuşla rootlarsın. Ben bu şekilde rootladım gayet güzel bir şikayetim yok şuanda.;)

• Beğen
tirisis07

tirisis07

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler Odin li çook uzun kingoo daha basit TEŞEKKÜRLER:yuru

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Ne demek yardımlaşma şart.:konus:

• Beğen
elit444

elit444

Üye
bana da bi yardım etseniz 1 hafta önce s3 mini aldım root falan yapamıyorum
Kingo Androit Root programını indir. Kur telefonu usb kablo ile bağla. Programda tek tuşla rootlarsın. Ben bu şekilde rootladım gayet güzel bir şikayetim yok şuanda.;)
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YEMİN EDERİM 1 haftadır arıyorum allahım her daim yüzünü güldürsün inşallah çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802 ve tirisis07

2463912

Kapalı Hesap
Artık kontrol senin elinde.
Dikkat et sistem uygulamalarını silmeyesin :)

• Beğen
veli-_-802

veli-_-802

Üye
bana da bi yardım etseniz 1 hafta önce s3 mini aldım root falan yapamıyorum
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YEMİN EDERİM 1 haftadır arıyorum allahım her daim yüzünü güldürsün inşallah çok teşekkür ederim
Amin. Cumlemizin inş. :)