Karşılaştırma Sizce Lg G2 Den Iphone 5s E Geçmelimiyim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Never Back Down

Never Back Down

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Lg G2 Den Iphone 5s E Geçmelimiyim ...
Arkadaşlar Sizce Soru aÇık ve net

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Bence g2 sana yetiyorsa kal derim ama android istemiyorum drrsen gec ben olsam gecerdim

Invoke

Invoke

Üye
Geçmemelisin.

mehmettech

mehmettech

Üye
apple ekranı , büyütene kadar iphonea geçme daha sonra ekran yetmiyo...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bana göre de kesinlikle geçmemelisin .
Lg g2 daha üstün bir cihaz .

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam geçerim ama iPhone'a geçersen Android kadar özgür olamayacaksın.

ANIL

ANIL

Admin
Bence gerek yok. Karar senin.

boran9999

boran9999

Üye
Arkadaşlar Sizce Soru aÇık ve net

Sizin iphone5S e geçmeniz için neden varmı? 2 cihazı yan yana getir dikkatlice bak i5s de herşey iç içe geçmiş minyatür bir ekran göreceksiniz emin ol ki i5s e geçmek için en ufak bir neden bulamayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Never Back Down

Never Back Down

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar abiler kararimi belirtiyorum.Kararim 5s degil g2 ye devam

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108, Luck Star, muhammettvurucu ve 1 kişi daha
Luck Star

Luck Star

Üye
G2 candır :D

bahaddin53

bahaddin53

Üye
oyun oynamayı seviyosan asla 5s e geçme g2 daha iyi sosyal takılıyosan 5s'e yine gerek yok ama seviyosan git al bence :)

Artles

Artles

Üye
Arkadaslar abiler kararimi belirtiyorum.Kararim 5s degil g2 ye devam

Eski bir android ve sürekli senin yaşadığın bu '' iPhone'a geçmeli miyim ? '' ikilemi yaşayan birisi olarak diyorum ki , aklın kalıcak ne zaman birisinde görsen gözün kalıcak için kıpır kıpır olucak ve er veya geç kendini iphone kullanırken bulucaksın.. Tabi bu süre uzun olabilir orasi sana kalmiş :D

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Iphone ekrani buyuk yapana kadar oyun icin ideal degil. G2 iyidirr :)

bilinçli

bilinçli

Üye
Eski bir android ve sürekli senin yaşadığın bu '' iPhone'a geçmeli miyim ? '' ikilemi yaşayan birisi olarak diyorum ki , aklın kalıcak ne zaman birisinde görsen gözün kalıcak için kıpır kıpır olucak ve er veya geç kendini iphone kullanırken bulucaksın.. Tabi bu süre uzun olabilir orasi sana kalmiş :D
Kardeş , arkadaş çok haklı yorum yapmıs ne zaman iphone 5s görsen için bi burkulacak , üzülecen kardeşim. :agla2:
not:aynısını yaşamış biri olarak yazıyorum
Bence geç her ne kadar androidteki serbestliğin gidicek olsa bile

Artles

Artles

Üye
Kardeş , arkadaş çok haklı yorum yapmıs ne zaman iphone 5s görsen için bi burkulacak , üzülecen kardeşim. :agla2:
not:aynısını yaşamış biri olarak yazıyorum
Bence geç her ne kadar androidteki serbestliğin gidicek olsa bile

Note 2 ' nin 5. ayından sonra zaten çok değiştirmeli miyim konusu açtım ne zaman birisinde görsem perişan oluyordum şimdi kafam rahat tercihleri iyi belirlemek lazım :)

fuko08

fuko08

Üye
Geç bence

bilinçli

bilinçli

Üye
Note 2 ' nin 5. ayından sonra zaten çok değiştirmeli miyim konusu açtım ne zaman birisinde görsem perişan oluyordum şimdi kafam rahat tercihleri iyi belirlemek lazım :)
Aynen kardeş şimdi içimde note 3 e geçmek istiyom ama sonra birinde bi iphone görüyom olmuyo ya. o yüzden en iyisi iphone 6 yı beklmek:evet:

esokmen

esokmen

Üye
Android icin konusuyorum bir sure sonra ilk aldigin andaki kadar ozgur olmak istemiyorsun. Yeter takilmasin artik diyorsun. Android kullaniyorum fakat ios da kullandim. Kesinlikle geç.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Yani maddi yönünden değil de manevi yönünden bakarsak israf haramdır ama maddi yönünden bakacak olursak Iphone 5s çok iyi olsa bile (zaten öyle) G2'yle eşit klasmanda olduğu için gerek yok derim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt