KD1907
Üye
Tamam kardeşim dediğimi yaptın mı sen?Uygulamaya giriyorum örnek sag ustteki ara butonuna basinca bile atiyor uygulamadan
Tamam kardeşim dediğimi yaptın mı sen?Uygulamaya giriyorum örnek sag ustteki ara butonuna basinca bile atiyor uygulamadan
Burdan atmak yasaktı heralde ben sana özelden atıyımŞuan uygulamayi kaldirdim sende sitenin linki varsa atarmisin sana zahmet usyay
Attım mesaj.Olur süper olur
Rica ederimAdamın dibisin asdfjkl99 nickine kurban olim uzun ilginden dolayı teşekkürler ++++++++++++++++++++++

Bak kardeşim ingilizce yapmak için ilk önce muzhiwanı aç sonra telefonun menü tuşunun solunda bi tuş var ona bas sonra 5 tane seçenek gelicek onlardan en üst en soldakine bas ayarlar açılacak ondan sonra en üstten üçüncüye bas ve son olarak englishi seç bu kadarYav güncel sürümü çeviremedim ingilizceye yardim edin
Eyvallah tşklrBak kardeşim ingilizce yapmak için ilk önce muzhiwanı aç sonra telefonun menü tuşunun solunda bi tuş var ona bas sonra 5 tane seçenek gelicek onlardan en üst en soldakine bas ayarlar açılacak ondan sonra en üstten üçüncüye bas ve son olarak englishi seç bu kadar
Eyvallah tşklr

Biraz ingilizcen varsa ingilizce kullan istersen?Arkadaşım Türkçe de ayarlar lara tıklayınca kapanıyor
Muzhiwanı sil kendi sitesinden en güncel sürümü indir sonra dediklerimi aynen yap ingilizce olacaktır merak etmeİngilizce olmadı

Dediklerimi yaptın mı ki çince diyosun?
Kendi sitesinden indir diyorum kardeşim. Uygulama çince ama dediğim ayarlarla ingilizce yapabilirsin.İlk versiyon onu yükledim