Haber S4 Mini Android Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

sabri sarı

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini Android Güncellemesi
s4 mini için 4.3 veya 4.4 geldi mi ? ne zaman gelir ?

nanotex

nanotex

Üye
Şubat ayı içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bildiğimiz kadarıyla direkt olarak 4.4 gelecek. Bu güncellemeyi alan ilk cihazlar arasında görünüyor muhtemelen ilk önce S4 e gelir bir hafta sonra filan da S4 mini Note 3 gibi tellere verirler..

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Şubat ayı içerisinde gelmesini bekliyoruz. Bildiğimiz kadarıyla direkt olarak 4.4 gelecek. Bu güncellemeyi alan ilk cihazlar arasında görünüyor muhtemelen ilk önce S4 e gelir bir hafta sonra filan da S4 mini Note 3 gibi tellere verirler..
Ağzından bal damliyo ama hala bi haber yok gunclleme ile ilgili s3 e bile haberi geldi

nanotex

nanotex

Üye
Note 3 ile ilgili tahminim battı :D yakında gelir bize ya ona geldi yeni. Fazla beklemeyiz

erdi_s

erdi_s

Üye
Samsungun s3 mini veya s4 miniye guncelleme verme ihtimali yok denecek kadar az bence

magnumxx

Üye
haha erdi_s kardes cok komıkmıs.. buraya telefonu sadece rakamsal degerler olarak bıldıgını sanan arkadaslar yorum yapmasın lutfen.. bkz: ram 1gb 4 cekırdek oo ıyı telefon, en azından 512 mb 2 cekırdekten ıyıdır :heyo2::alkis

reflex

reflex

Üye
S4 miniye güncelleme gelmesin Samsung almam ama kesinlikle gelir gelmeme ihtimali yok. Ama gmd de gelsede kotu telefon ben hic begenmedim

MaxipmaN

Üye
S4 miniye güncelleme gelmesin Samsung almam ama kesinlikle gelir gelmeme ihtimali yok. Ama gmd de gelsede kotu telefon ben hic begenmedim
güncelleme gelip gelmemesi çok önemli değil ihtiyacını görüyorsa sıkıntı yok

reflex

reflex

Üye
Evet haklisin isimi goruyo ama optimizasyon sorunları var biraz en azindan 4.4 le bi farklilik olur

MaxipmaN

Üye
Evet haklisin isimi goruyo ama optimizasyon sorunları var biraz en azindan 4.4 le bi farklilik olur
4.3 gelmeden uzun süre bekletip 4.4 gelebilir belli olmaz ama çok bekletirler note2 4.3 beklemede herkes gelemiyo bi türlü sd karta uygulama taşıma için bekliyorum

reflex

reflex

Üye
4.3 gelmeden uzun süre bekletip 4.4 gelebilir belli olmaz ama çok bekletirler note2 4.3 beklemede herkes gelemiyo bi türlü sd karta uygulama taşıma için bekliyorum
Varmi ole bizi SD karta uygulama tasima varsa bize hemen gelsin bide su güncellemeleri siki tutsak Samsung çok agirlar

erdi_s

erdi_s

Üye
haha erdi_s kardes cok komıkmıs.. buraya telefonu sadece rakamsal degerler olarak bıldıgını sanan arkadaslar yorum yapmasın lutfen.. bkz: ram 1gb 4 cekırdek oo ıyı telefon, en azından 512 mb 2 cekırdekten ıyıdır :heyo2::alkis
Senin gibi komik oldugumu düsünmeyi cok isterdim kardesim ama uzun zamandir samsungu takip ettigimden vermeme ihtimalinin yuksek oldugunu umuda kapilmamak gerektigini soylemek istedim. Ayrica benim bildigimi sandigim bisey yok bildigim seyler var. Hergun telefon modeli cikaran bi marka guncellemeyi kolay kolay vermez. Bunu inkar etmemek gerek :cool:

debug06

Üye
iyide güncelleme vermez diyorsunda zaten verdi.Sadece Türkiye için yayınlanmadı.bakınız yurt dışı :) gelir 1 aya kadar
Samsungun s3 mini veya s4 miniye guncelleme verme ihtimali yok denecek kadar az bence

nasıl az hocam Güncelleme geldi.Ama henüz türkiye ye yayınlanmadı.

erdi_s

erdi_s

Üye
İnsallah bi gelsin ben de cok sevincem :-D

magnumxx

Üye
her gün telefon çıkarıyor diyorsunda. telefon üretim yeriyle güncellemeyi veren departmanlarmı diyim binalar mı diyim aynımı? 1 mühendis hem telefon çıkartırken hemde güncelleme peşindemi? vazgeçin şu mantıksız konuşmalarınızdan. güncelleme benin için çok önemli değil isterse hiç çıkmasın şu anda da on numara telefon, ama şu s3 kullanıcılarının (sen gmd kullanıyorsun o ayrı ) forumda gereksiz bi şekilde telefonu sanki 50 lıralık basıt dandık bı telefonmus gbı asagılaması cok garıbıme gıdıyor.. şu an benım telefonum 1aylık ve uzerınde bı nokta kadar bısey olmasada teknık olarak 2. el bana gelsınler 0 s3 versınler yemın ederım degısmem..

erdi_s

erdi_s

Üye
S4 mini donanimsal olarak cok iyi bi telefon. Tasarim olarak da s3ten daha iyi bence. Mesela ben ayni fiyatta olsaydi s4 mini alirdim gmd yerine. Bi kac arkadasima da aldirdim s4 miniyi. Cok israr ederek hem de

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
S4 mini donanimsal olarak cok iyi bi telefon. Tasarim olarak da s3ten daha iyi bence. Mesela ben ayni fiyatta olsaydi s4 mini alirdim gmd yerine. Bi kac arkadasima da aldirdim s4 miniyi. Cok israr ederek hem de

Bende 4 arkadaşıma aldirdim zaten telefondan beklentileri fazlada degil facebook wathsap yeterli :)
Görsel olarak hoş telefon bu yuzden tercih sebebi oluyor :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt