Haber Pixel Gun 3D Windows Phone 8 Mağazasında!

Sponsorlu Bağlantılar

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
Pixel Gun 3D Windows Phone 8 Mağazasında!
Oyunumuz Minecraft A benziyor ve counter strike yede baya bir benziyor oyun 10 kişilik grupla online olarak oynanabiliyor bir tür savaş oyunu.Oyun 10 oyuncuya kadar online şifreli oynamaya izin veriyor katılcak arkadaşlar varsa Bir Turnuva düzenleyebiliriz?
ayrıca oyun 2 tl ve google play ve appstorede popüler bir oyun.

İŞTE LİNK::: Yok Yok Bu Windows Phone 512mb ramli cihazlar adam olmaz desteklenmiyor 1gb ram ore more bu grafiksiz oyun bile bunu istiyorsa vay 512mb ramlılerin haline!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
1GB Ram isteyince birden telefonumda piksel yokmuş gibi hissettim :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
grafiklerden pek anlamıyorsunuz sanarım mesela buna benzer pc de mycraft var onu açın bakalım benim leptop i7 3.2ghz 8gbram var 2gb nvdia gt555m var oyun nadirende olsa kasıyor bu gif tarzı oyunlar ram yiyorlar çok fazla o yüzden 1gb ram istemişler bence böyle oyunların 1gb da bile oynanması bile güzel gelişmeler

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
grafiklerden pek anlamıyorsunuz sanarım mesela buna benzer pc de mycraft var onu açın bakalım benim leptop i7 3.2ghz 8gbram var 2gb nvdia gt555m var oyun nadirende olsa kasıyor bu gif tarzı oyunlar ram yiyorlar çok fazla o yüzden 1gb ram istemişler bence böyle oyunların 1gb da bile oynanması bile güzel gelişmeler
şimdi evde çin malı bir tablet var ona ykleyip denicem 350mb ramli bakalım kasıcakmı şuan deneyip dönücem size.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
şimdi evde çin malı bir tablet var ona ykleyip denicem 350mb ramli bakalım kasıcakmı şuan deneyip dönücem size.
mycrafıda deneyin bir açacak mı bu oyunuda deneyin merak ediyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
mycraf android sürümü varmı şimdi oyun yükleniyor.
o kadar mağaza ile övülen sistemde bu kadar bilenen bir oyun yoksa ben ne yapayım diğer 800bin uygulamayı kontrol ediyorum şuan demosu var galiba yazınca çıkıyor

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
o kadar mağaza ile övülen sistemde bu kadar bilenen bir oyun yoksa ben ne yapayım diğer 800bin uygulamayı kontrol ediyorum şuan demosu var galiba yazınca çıkıyor
gerçek yayımcısıysa deniyeyim şuan oyun indi yükleniyor inşallah dediğiniz gibidir grafikleri çok ram harcıyordur yoksa wp bitmiştir demek isterim saten tablet 230 mb a yakın kendi ram kullanıyor.
Maalef Benim Dediğime Geldiniz Tablet Toplam 350 mb ram var 230 mb sistem 150mb da oyuna kalıyor aynı windows phone 8 deki gibi sıfır kasma var inanmazsanız sistem içeriğini ve oyunu gösteren bir video çekip koyabilirim bu sadece windows phone 8 in 512mb Ramlı Cihazlara Değer Verilmediğini Geliştiriciler Tarafından Sayılmadığını Gösteriyor İyi Forumlar Dilerim.

beats

beats

Üye
C.S. 1.6 niyetine oynanır :) teşekkürler

4MaGuS

4MaGuS

Üye
gerçek yayımcısıysa deniyeyim şuan oyun indi yükleniyor inşallah dediğiniz gibidir grafikleri çok ram harcıyordur yoksa wp bitmiştir demek isterim saten tablet 230 mb a yakın kendi ram kullanıyor.
Maalef Benim Dediğime Geldiniz Tablet Toplam 350 mb ram var 230 mb sistem 150mb da oyuna kalıyor aynı windows phone 8 deki gibi sıfır kasma var inanmazsanız sistem içeriğini ve oyunu gösteren bir video çekip koyabilirim bu sadece windows phone 8 in 512mb Ramlı Cihazlara Değer Verilmediğini Geliştiriciler Tarafından Sayılmadığını Gösteriyor İyi Forumlar Dilerim.
ben mycrafı pc için demiştim ancak siz telefondamı deniyeceksiniz neyse bu arada diğer tablede gelince bence şaşırdım çünkü deminde yazdığım gibi resimden aladıgım kadarı ile mycraft tarzı bir oyun o yüzden kaldırmaz diye düşünüyordum demekki uyarlanabiliyor peki bunu nçin pc ye uyarlamıyor manyak yapımcılar illaki yüksek seviye pc mi gerekli neyse fazla uzamasın konu

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
ben mycrafı pc için demiştim ancak siz telefondamı deniyeceksiniz neyse bu arada diğer tablede gelince bence şaşırdım çünkü deminde yazdığım gibi resimden aladıgım kadarı ile mycraft tarzı bir oyun o yüzden kaldırmaz diye düşünüyordum demekki uyarlanabiliyor peki bunu nçin pc ye uyarlamıyor manyak yapımcılar illaki yüksek seviye pc mi gerekli neyse fazla uzamasın konu
Ben Tablet İçin Dedim Siz grafiklerden pek anlamıyorsunuz sanarım mesela buna benzer pc de mycraft var onu açın bakalım benim leptop i7 3.2ghz 8gbram var 2gb nvdia gt555m var oyun nadirende olsa kasıyor bu gif tarzı oyunlar ram yiyorlar çok fazla o yüzden 1gb ram istemişler bence böyle oyunların 1gb da bile oynanması bile güzel gelişmeler deyince bende deniyim dedim 150 mb serbest ramda süper de oynandı :D ama sildim oyun çok dandik kesinlikle satın almanızı önermem.

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: arkadaşda general mobile var arkaplanda face açık olunca hafif donuyor minecraft

4MaGuS

4MaGuS

Üye
size şu kadarını söylüyorum mycraft wp ye gelirse ve 512 lerde o oyunu alabiliyorsa 512mb lı remli tellerin hiç bir sorunu yoktur sadece yapımcıların çünkü çok ciddi söyliyorum bu oyunu oynuyamayan bir çok kişi tanıyorum pc lerde yüksek model olmasına rahmen
unutmazsam yakın zamanda bende s4 de bir deneme yaparım bakalım nasıl olucak

Tmobile

Tmobile

Üye
    Konu Sahibi
size şu kadarını söylüyorum mycraft wp ye gelirse ve 512 lerde o oyunu alabiliyorsa 512mb lı remli tellerin hiç bir sorunu yoktur sadece yapımcıların çünkü çok ciddi söyliyorum bu oyunu oynuyamayan bir çok kişi tanıyorum pc lerde yüksek model olmasına rahmen
unutmazsam yakın zamanda bende s4 de bir deneme yaparım bakalım nasıl olucak
bu oyunumu deniyceksiniz s4 te deniyebilirsiniz ben 150 mb serbest ramli kore malı tablette denedim gayet stabil ve hızlı çalışıyor minecraftın gelmeyeceğine dair yapımcısı açıklama yapmıştı maalesef bunun adı window phone 8 :Dsurvival craft tavsiye ederim 11tl ama hak ediyor.

SheFy

SheFy

Üye
1gb ram kısıtlaması 8.1 le kalkar büyük ihtimalle.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Oyun 8bit :kıskıs:

bsavr

bsavr

Üye
Ben geçen bunlara email atmıştım :alkis