[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Temiz kurulum yap scripti kullan. Philz touch 5.15 ile donma yaşayanlar varmış herhalde ana konuda görmüştüm ama çözüm ne bakmamıştım. Xda linkinden bi araştır onu istersen.
Düzeltme: pardon mesaj 9 gün öncesine aitmiş şimdi fark ettim tapatalk saolsun :)

underworld20

Üye
Zootscripts burda paylastiniz mi hic ?nasil bisey bu rom yukler gibi philpz den mi kurucam?

bLnmz

bLnmz

Üye
Zootscripts burda paylastiniz mi hic ?nasil bisey bu rom yukler gibi philpz den mi kurucam?
Rom kurar gibi kurulum yapiyorsun kardesim. Telefonun full yedegini almayi unutma. Ne var ne yoksa temizliyor. Hafiza kartina dokunmuyor.

underworld20

Üye
Yani imei filan da mi temizliyor bu script?imei gitmez dimi orjinal turkiye teli

bLnmz

bLnmz

Üye
Gitmez kardesim meraklanma. Bu sadece rom kali tilarini temizliyor.

underworld20

Üye
Kardes link atabilirmisin acaba? Zootscript

underworld20

Üye
Eyvallah kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
Olmuyor hocam dedigini yaptim ama

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Olmuyor hocam dedigini yaptim ama
Hangi Romu kullanıyorsunuz
romdan roma değişiklik göstere bilir ve izinlerin hepsini işaretleyin root explorer kullanıyorsanız

daha net açıklıyım Root exploer adlı bir data browser uygulaması var onu yükleyin ve linkini verdiğim apk yı system>app nin içine atın sonra attığımız apknın üzerine basılı tutup permisions
dan tüm hepsii işaterleyin sonra yeniden başlatın %80 olması lazım

underworld20

Üye
Arkadaşlar ditto ya note 3 kamera ozelliklerini yukleyebiliyormuyuz acaba stabilligini bozmadan tabi...?

underworld20

Üye
Filtrelerin cogu bizde yok hani tam bilmiyorum ama note 3 kamera ozelligi farklidir bizim bu romla kullandigimiz 4.1.2 kamera ile ayni

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Filtrelerin cogu bizde yok hani tam bilmiyorum ama note 3 kamera ozelligi farklidir bizim bu romla kullandigimiz 4.1.2 kamera ile ayni
Hayır bizim kullandığımız kamera note 2 orijinal 4.3 deki kamera

Anil-D

Anil-D

Üye
Rom omega rom

Buhara15

Üye
Arkadaşlar ben 3.2 yükledim şarj çok çabuk bitiyor. . bir kaç gündür arama geldiğinde ekran yanmiyor tepki vermiyor bir türlü. telefon çalıyor ama ekran karanlık kalıyor ne yapabilirim tekrar rom yüklemekle uğraşmak istemiyorum

bLnmz

bLnmz

Üye
Arkadaşlar ben 3.2 yükledim şarj çok çabuk bitiyor. . bir kaç gündür arama geldiğinde ekran yanmiyor tepki vermiyor bir türlü. telefon çalıyor ama ekran karanlık kalıyor ne yapabilirim tekrar rom yüklemekle uğraşmak istemiyorum
Valla hocam ben bu sıkıntıyı 3.1'de yaşadım. Animasyonları kapatıp düzeltmiştim biraz. Şimdide v3.2 kullanıyorum. Sıkıntım yok çok şükür. Yeniden yüklemeni öneririm.

underworld20

Üye
Valla rom muhtesemde su ram isine de bi çare olsa 1.20 den asagi inmiyorki ram...