Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Note 3 guncelleme olmuyor
Sponsorlu Bağlantılar
Tr_SERGEN
Üye
Konu Sahibi
Note 3 guncelleme olmuyor
Kies kurdum guncelleme yok dedi telefondan kontrol ettim yine guncelleme yok dedi hala 4.3 um ama yayınlanmış neden gözükmüyor
Çünkü türkiye için daha dağıtılmaya başlanmadı resmi olarak. Ayrıca güncelleme N9005 için verildi yani snapdragon işlemcili note 3 ler için. Ve şu an sadece polonya da dağıtımına başlandı kitkatın. Ama merak etme türkiyeye de gelir 15 güne..
Çünkü türkiye için daha dağıtılmaya başlanmadı resmi olarak. Ayrıca güncelleme N9005 için verildi yani snapdragon işlemcili note 3 ler için. Ve şu an sadece polonya da dağıtımına başlandı kitkatın. Ama merak etme türkiyeye de gelir 15 güne..
Hayır polonyada başladı dağıtımı yakında türkiyeye de gelir. Ama bekleyemem diyosan n9005 için test sürümü yayınlanmıştı onu yükleyebilirsin telefonuna. Ama garantisi varsa gider baştan söyliyim..
alical33
Üye
Telefonu Polonya'dan almadiysaniz daha gelmez ama beklemek istemiyorsanız Polonya sürümünü indirip Odinle kurabilirsiniz ben Türkiye modeline 4.4.2 Rusya romunu indirdim kurdum
Telefonu Polonya'dan almadiysaniz daha gelmez ama beklemek istemiyorsanız Polonya sürümünü indirip Odinle kurabilirsiniz ben Türkiye modeline 4.4.2 Rusya romunu indirdim kurdum
Bence şöyle olur 4.4 ten sonra 4.5 falan çıkar ve en son 5.0 çıkar. Ama bence 5.0 da gerçekten değişiklikler olacaktır yani eğer 5.0 da da olmazsa android ölür biter..
Bence şöyle olur 4.4 ten sonra 4.5 falan çıkar ve en son 5.0 çıkar. Ama bence 5.0 da gerçekten değişiklikler olacaktır yani eğer 5.0 da da olmazsa android ölür biter..