Ama benim devamsizlik var ya
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: Evet. Genişletmek için tıkla ... Vay be, şaşırdım @İhtiyar007 alınıyomuş ha
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Babam gelip indittircek takma kafaya Genişletmek için tıkla ... Nasıl oluyor o?
.caner. Üye asdfjkl99' Alıntı: Ee sınıfta kaldın o zaman? Genişletmek için tıkla ... 10 tane raporlu devamsizlik 0
asdfjkl99' Alıntı: Ee sınıfta kaldın o zaman? Genişletmek için tıkla ... 10 tane raporlu devamsizlik 0
KD1907 Üye .caner.' Alıntı: 10 tane raporlu devamsizlik 0 Genişletmek için tıkla ... Ha özürlü yazıyomuş pardon
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Babam gelip para basarsa basbaya oluyor Genişletmek için tıkla ... Anlamadim
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Babam gelip para basarsa basbaya oluyor Genişletmek için tıkla ... Nası ya? Rüşvet?
Anil-D Üye Bizim okulda böyle oluyor ben gece sene yanimda arkadasin 26 gündü babasi geldi 2 gün oldu drmekki para konusuyot
Bizim okulda böyle oluyor ben gece sene yanimda arkadasin 26 gündü babasi geldi 2 gün oldu drmekki para konusuyot
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Bizim okulda böyle oluyor ben gece sene yanimda arkadasin 26 gündü babasi geldi 2 gün oldu drmekki para konusuyot Genişletmek için tıkla ... Bişey demek isterdim ama banlanırım diye korkuyorum
AnıL-D' Alıntı: Bizim okulda böyle oluyor ben gece sene yanimda arkadasin 26 gündü babasi geldi 2 gün oldu drmekki para konusuyot Genişletmek için tıkla ... Bişey demek isterdim ama banlanırım diye korkuyorum