Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkREPLİKA IPHONE 5 BEYAZ ARIYORUM
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc_sedat
Üye
Konu Sahibi
REPLİKA IPHONE 5 BEYAZ ARIYORUM
FIYAT UCUK OLMASIN PİYASADA REPLİKA CIHAZLARIN FIYATINI BİLİYORUZ KİMSEYI KANDIRMAYA GEREK YOK TEMİZ BEYAZ ANDROİDLİ BEYAZ IPHONE 5 ARIYORUM. İSTANBUL DA ELDEN ALMAK ŞARTI İLE..
FIYAT UCUK OLMASIN PİYASADA REPLİKA CIHAZLARIN FIYATINI BİLİYORUZ KİMSEYI KANDIRMAYA GEREK YOK TEMİZ BEYAZ ANDROİDLİ BEYAZ IPHONE 5 ARIYORUM. İSTANBUL DA ELDEN ALMAK ŞARTI İLE..
Ben Satmıyorum ama bilgilendiriyim replika cihazlar sar değeri en yüksek cihazlardır. gösteriş için almak istiyorsanız kesinlikle almayın 100 metre öteden belli oluyor ve sağlığınız risk altında oluyor kısırlığa kadar gidebilir bu sadece bir bilgilendirme.
Nextman
Emekli Yönetici
Gereksiz yorumlarda bulunmayınız.
supersafak
Üye
Bende var arm6 islemci fiyat200
Murdoc Massaka
Üye
bende arm 7 islemci 1.5 ghz 1gb ram android 4.2.2 antutu skoru 6150 16gb lik i5 var 300 lira
Ben Satmıyorum ama bilgilendiriyim replika cihazlar sar değeri en yüksek cihazlardır. gösteriş için almak istiyorsanız kesinlikle almayın 100 metre öteden belli oluyor ve sağlığınız risk altında oluyor kısırlığa kadar gidebilir bu sadece bir bilgilendirme.