Alınık REPLİKA IPHONE 5 BEYAZ ARIYORUM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
REPLİKA IPHONE 5 BEYAZ ARIYORUM
FIYAT UCUK OLMASIN PİYASADA REPLİKA CIHAZLARIN FIYATINI BİLİYORUZ KİMSEYI KANDIRMAYA GEREK YOK TEMİZ BEYAZ ANDROİDLİ BEYAZ IPHONE 5 ARIYORUM. İSTANBUL DA ELDEN ALMAK ŞARTI İLE..

Tmobile

Tmobile

Üye
FIYAT UCUK OLMASIN PİYASADA REPLİKA CIHAZLARIN FIYATINI BİLİYORUZ KİMSEYI KANDIRMAYA GEREK YOK TEMİZ BEYAZ ANDROİDLİ BEYAZ IPHONE 5 ARIYORUM. İSTANBUL DA ELDEN ALMAK ŞARTI İLE..
Ben Satmıyorum ama bilgilendiriyim replika cihazlar sar değeri en yüksek cihazlardır. gösteriş için almak istiyorsanız kesinlikle almayın 100 metre öteden belli oluyor ve sağlığınız risk altında oluyor kısırlığa kadar gidebilir bu sadece bir bilgilendirme.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gereksiz yorumlarda bulunmayınız.

supersafak

Üye
Bende var arm6 islemci fiyat200

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
bende arm 7 islemci 1.5 ghz 1gb ram android 4.2.2 antutu skoru 6150 16gb lik i5 var 300 lira

mc_sedat

mc_sedat

Üye
    Konu Sahibi
Ben Satmıyorum ama bilgilendiriyim replika cihazlar sar değeri en yüksek cihazlardır. gösteriş için almak istiyorsanız kesinlikle almayın 100 metre öteden belli oluyor ve sağlığınız risk altında oluyor kısırlığa kadar gidebilir bu sadece bir bilgilendirme.
teşekkür ederim bilgilendirme için

furkanoy

Üye
slm , elimde siyah var 1-1 250 lira

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt