Tableti yazmışım ya :D tableti anladık ama neyi? :ehe
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Tableti yazmışım ya Genişletmek için tıkla ... tableti anladık ama neyi?
0MG90 Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: tableti anladık ama neyi? Genişletmek için tıkla ... Ne demek neyi anlamıyom
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Ne demek neyi anlamıyom Genişletmek için tıkla ... tablete bi şey yapmışsın
0MG90 Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: tablete bi şey yapmışsın Genişletmek için tıkla ... Evet parçaladım
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Evet parçaladım Genişletmek için tıkla ... haa tamam sakıncalı mesaj gördüm gibi oldu
0MG90 Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: haa tamam sakıncalı mesaj gördüm gibi oldu Genişletmek için tıkla ... (İçiniz fesat ) tımam
İhtiyar007' Alıntı: haa tamam sakıncalı mesaj gördüm gibi oldu Genişletmek için tıkla ... (İçiniz fesat ) tımam
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: (İçiniz fesat ) tımam Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda bulunan çekiçi görmemişim
0MG90' Alıntı: (İçiniz fesat ) tımam Genişletmek için tıkla ... ilk mesajda bulunan çekiçi görmemişim
0MG90 Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: ilk mesajda bulunan çekiçi görmemişim Genişletmek için tıkla ...