Samsung Galaxy Wonder Özel Rom Önerileri !

Sponsorlu Bağlantılar

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder Özel Rom Önerileri !
Evet konuyu açmamın sebebi piyasada o kadar çok rom var ki hepsi karışmış durumda ve rom kuracaklar için iyi bir liste olabileceğini düşündüm.Sizden istediğim kullandığınız romları ve önerebileceğiniz romları yazmanız yada linkleri. Gerekçesini de belirtirseniz çünkü o kadar çok rom yükledim çoğu bir süre sonra yavaşlıyor bataryayı söylemiyorum bile... Sizlerin yorumlarını bekliyorum ???

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

aJHier

aJHier

Üye
Suana kadar beni tatmin eden tek Rom cm10.1 BETA 2 ion Rom.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
evet kullandim ama şarj sıkıntısı var gibi performansi da cok cok iyi degil diye biliyorum ne dersin üstad biraz gerekçe söyleyebilirsin

sir mordred

sir mordred

Üye
evet kullandim ama şarj sıkıntısı var gibi performansi da cok cok iyi degil diye biliyorum ne dersin üstad biraz gerekçe söyleyebilirsin

performans iyi değilmi sen galiba 350 mb kullanılabilir rami olan külüstür cihazımızda en son directx fizik motorlu yüksek grafikli oyunlar oynamaya çalışıyorsun(örneğin playstore'daki nba 2k13) bence rom şuan kesinlikle mükemmel 1 aydır kullanıyorum henüz daha birkez durduruldu(force cloce) hatası ile karşılaşmadım oyunlarda grafikler gingerbread'e göre daha canlı ve akıcı arco daha ne yapsın?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
sarj konusunda ne diyebiliriz ?

sir mordred

sir mordred

Üye
sarj konusunda ne diyebiliriz ?

şarj eğer ekranı fazla açık tutarsan(bu da internette gezme oyun oynama gibi faaliyetlere bağlı) tabikide şarj su gibi gider ama ekran kapalıyken şarj 2 saate %2 gibi çok düşük bi miktarda gidiyor

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
gunesin alninda parlaklik en azda kullanamayiz .peki ios tipi bi rom onerebilir misin ?joyos kullandim ama cok hataliydi

sir mordred

sir mordred

Üye
şarj konusunda yapacak bişey yok ha eğer cpu min ile cpu maxı 245 mhz'ye alırsın böylece şarj süren uzar ama işlemcin 245 mhz yukarısına çıkamaz bu yüzden maalesef hem yüksek performans hemde uzun şarj süresini aynı anda elde edemezsin

ios tipi rom istiyorsan miui var onu dene.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
ya miui normal android launcher ın üstüne kurulmuş bir tema gibi yok mu başka acaba ?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
en stabil ve düzgün diyebileceğimiz bu rom var öyle mi yani ?

sir mordred

sir mordred

Üye
en stabil ve düzgün diyebileceğimiz bu rom var öyle mi yani ?

en stabil cm9 deniliyo ama şuan cm10.1 beta 2 cm9 kadar stabil olduğunu düşünüyorum ama cm10.1 cm9'dan daha performanslı işte bunu kesinlikle söyleyebilirim çünkü adreno sürücüleri güncellendi ve kernel tabanı değişti yani büyük değişiklikler var inan bana

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
    Konu Sahibi
peki htc gibi bi rom var mı yani htc görünümlü ?

Üst Alt