Olum onlari normal halini merak ediyorum zaten
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi asdfjkl99' Alıntı: Özellikle ihtiyar ve özkan çok değişiksiniz siz Genişletmek için tıkla ...
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Olum onlari normal halini merak ediyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Olum falan hayırdır??
AnıL-D' Alıntı: Olum onlari normal halini merak ediyorum zaten Genişletmek için tıkla ... Olum falan hayırdır??
KD1907 Üye İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Boş mesaj atma AnıL-D' Alıntı: Tmm bidaha konusmam Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin?
İhtiyar007' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Boş mesaj atma AnıL-D' Alıntı: Tmm bidaha konusmam Genişletmek için tıkla ... Ciddi misin?
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: irit Genişletmek için tıkla ... Ha?Anıl cidden ben senin konuştuklarının yüzde doksanını anlamıyorum la
AnıL-D' Alıntı: irit Genişletmek için tıkla ... Ha?Anıl cidden ben senin konuştuklarının yüzde doksanını anlamıyorum la
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi asdfjkl99' Alıntı: Boş mesaj atma Ciddi misin? Genişletmek için tıkla ... (manası çok derin)
KD1907 Üye AnıL-D' Alıntı: Zaten normal yaziyorum ama Genişletmek için tıkla ... Ya hayır öyle değil mesela :Sirit ne demek?
AnıL-D' Alıntı: Zaten normal yaziyorum ama Genişletmek için tıkla ... Ya hayır öyle değil mesela :Sirit ne demek?