Samsung’un yeni nesil TouchWiz arayüzü için yeni görsel

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung’un yeni nesil TouchWiz arayüzü için yeni görsel
Samsung’un yeni TouchWiz arayüzü çok yakında sunulabilir.

Akıllı telefon pazarında mücadelesini sürdüren ve satış rakamları ile de şu anda lider durumda olan Samsung, yeni modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek ay düzenlenecek olan MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi’nde Galaxy Note 3 Neo adında ki yeni modelini sunacak olan Samsung, ayrıca Mart ayında da yeni amiral gemisi Galaxy S5′i gün yüzüne çıkartacak.

Baktığımızda bir kaç Windows Phone akıllı telefon sunan, diğer taraftan da Intel ile birlikte Tizen mobil işletim sistemini geliştirmeye devam eden firma, ayrıca akıllı telefonlarının büyük bir kısmında Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini kullanamaya devam ediyor.

Samsung, Android işletim sistemini kullanırken, ayrıca kendi geliştirdiği arayüzü TouchWiz’i kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde geliştirdiği yeni nesil TouchWiz arayüzü için ilk görseller ortaya çıkmıştı. Bu görseller Twitter üzerinden @evleaks tarafından sunulurken, yeni görseller de yine @evleaks tarafından sunuldu.

Samsung’un yeni nesil arayüzü, önce ki versiyona göre oldukça büyük değişikliklerle geliyor. Bu yeni arayüzü ilk kez Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S5′in üzerinde görebiliriz.

Samsung’un yeni nesil TouchWiz arayüzü için yeni görsel - MaxiCep

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Android 4.4 İle Birlikte Gelicektir Diye Umuyorum

LimePie

LimePie

Üye
keşke gelse 4.4 ile o zaman büyük bir güncelleme olur :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Sayın admin s3 mini güncelleme alcakmi?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sayın admin s3 mini güncelleme alcakmi?
4.4 kitkat alacak Samsung telefonlarının listesi ile ilgili bir görsel sızmıştı S3 Mini de o listede bulunmaktaydı, o görsele göre 4.4 Kitkat S3 Mini'ye gelecektir. Gelmeli de zaten.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Tasarımıda güzel yapsalar bu ara yüze iyi gidetr

Tmobile

Tmobile

Üye
samsung mobil hazların arayuzlerini gayet guzel yapıyor ancak touchwiz5.0 çok felaket ram kullanıyor ve cihazlar kasıyor maalesef daha 40 fırın ekmek yese bile yetmez...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sanki biraz masa üstü dağınık olmuş . Xp bile böyle değildi en güzeli s3 serisi idi

Üst Alt