HakanSeven12
Üye
Bir öncekinde oynanıyomuyduSuan candy crush oynayamiyoruum oyuna giriyorum donuyo
Son kernel var
Bir öncekinde oynanıyomuyduSuan candy crush oynayamiyoruum oyuna giriyorum donuyo
Son kernel var
Evet sorunzuz duBir öncekinde oynanıyomuydu
Geri dön o zaman bu kernelin test kernrl olduğunu söylemiştimEvet sorunzuz du

SoylemismiydinGeri dön o zaman bu kernelin test kernrl olduğunu söylemiştim![]()
peki şarj konusu nasıl cm10 un şarjından memnunum bende3d oyunlar çalışıyor video çekiyor ısınma az daha kararlı
Sabahtan beri duruyo %10 a dustupeki şarj konusu nasıl cm10 un şarjından memnunum bende
abi şimdi bana yuklemem gereken linkleri atabilir misin yükleyim sırasınıda yazarsan sevinirim üstadSabahtan beri duruyo %10 a dustu
3 saattir ful internet sms felan kullaniyorum hala zor dusuyo tavsiye ederim
Oyun oynayinca faz gidiyo sadece
İlk mesajda var hesiabi şimdi bana yuklemem gereken linkleri atabilir misin yükleyim sırasınıda yazarsan sevinirim üstad
bu kerneli yuklemesem nolurİlk mesajda var hesi
Rom + gapps + kernel yukliceksin yuklemeden once
Wipe data
Wipe cache yap
Yuklersen iyi olurbu kerneli yuklemesem nolur

ama oyun acmıyor yazmıssnz üstad o baska kernel miYuklersen iyi olur![]()

Oyuna gore değisiyor sen yine bi deneama oyun acmıyor yazmıssnz üstad o baska kernel mi![]()
cok soru soruyrm üstad da yukleynce bana getirisi ne olacakOyuna gore değisiyor sen yine bi dene

Bende bilmiyorun yukle gitsin istecok soru soruyrm üstad da yukleynce bana getirisi ne olacak![]()

Bu gun bir iki gorusme yaptim ama aorun olmadiArkadaslar enson kernelde karsi taraf aradiginda karsinin sesi birden gidiyor sizlerdede oluyormu
üstad sorun cıkanlarn sayısı artıyor bak ben ürktüm kalsınBende bilmiyorun yukle gitsin iste![]()