s3 mini reset

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini reset
Arkadaşlar telefonum kendi kendine ara sıra reset atıyor. Nedeni ne olabilir sizce ? Cihaz rootludur. Kingoo root programı ile rootlamıştım. Factory reset yapıldı. Fakat sonuç hüsran hala devam ediyor. Bence ilk teşhis Root. Ya sizce !

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
Orjinal rom mu kurulu?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
ewet orjinal rom kurulu üzerine kingo root programıyla rootlama işlemi yapmıştım.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
ewet orjinal rom kurulu üzerine kingo root programıyla rootlama işlemi yapmıştım.
Sorunun aslını buradan bilemiyorum maalesef telefonu görmeden.
Size önerebileceğim tek çözüm internetten orjinal s3 mini romu bulun ve odin ile bunu yükleyin sorun çözülecektir. Eğer halen devam ederse demek ki sorun donanımsaldır.

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefonda aslında bu sıkıntıdan başka hiçbirşey yok cebimdeyken kendi kendine kapanış oluyor. Şimdi root u kaldırdım güvenli modda başlatıp kurduğum programları sildim bakalım sırayla işlemleri deneyeceğim olmaz ise dediğiniz gibi rom kuracağım. Başka önerebileceğiniz birşey var mı ? Eğer root tan ise sıkıntı ne yaparım ben ! rootsuz telefon kullanılmaz tavsiyeniz nedir acaba !

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Ya telefonda aslında bu sıkıntıdan başka hiçbirşey yok cebimdeyken kendi kendine kapanış oluyor. Şimdi root u kaldırdım güvenli modda başlatıp kurduğum programları sildim bakalım sırayla işlemleri deneyeceğim olmaz ise dediğiniz gibi rom kuracağım. Başka önerebileceğiniz birşey var mı ? Eğer root tan ise sıkıntı ne yaparım ben ! rootsuz telefon kullanılmaz tavsiyeniz nedir acaba !
ben roottan dolayı olduğunu düşünmüyorum. eğer deneyin roottan ise başka bir yöntemle rootlarsınız birde.
belki de batarya değmiyordur oynadıkça resetliyordur

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Bilgileriniz için teşekkürler bataryayı çıkarıp bir bakacağım. Bakalım deneyip sonuçları burada paylaşacağım bu arada tekrardan yardımlarınız gerekebilir Şimdiden teşekkürler.:worshippy:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Bilgileriniz için teşekkürler bataryayı çıkarıp bir bakacağım. Bakalım deneyip sonuçları burada paylaşacağım bu arada tekrardan yardımlarınız gerekebilir Şimdiden teşekkürler.:worshippy:
Ben her zaman buradayım ne zaman yardım oldu bu konuda alıntı yaparak söyleyin :)

veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Ben her zaman buradayım ne zaman yardım oldu bu konuda alıntı yaparak söyleyin :)
Vala bu konuda yardım eden görmedim şahsen :blush: Ama inş. çözeceğiz bu konuyu bu arada batarya ile iletişim sağlayan tellerde biraz boşluk varmış. Bataryanın ufak bir sallantısında kapanıyor Şimdi siz akıl edince farkına vardım iğne yardımı ile biraz geri çektim telleri ve ufak bir kağıt parçası sıkıştırdım batarya arasına şuanda boşluk yok inş.bundan dolayıdır. Saygılar.:oke:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Vala bu konuda yardım eden görmedim şahsen :blush: Ama inş. çözeceğiz bu konuyu bu arada batarya ile iletişim sağlayan tellerde biraz boşluk varmış. Bataryanın ufak bir sallantısında kapanıyor Şimdi siz akıl edince farkına vardım iğne yardımı ile biraz geri çektim telleri ve ufak bir kağıt parçası sıkıştırdım batarya arasına şuanda boşluk yok inş.bundan dolayıdır. Saygılar.:oke:
Benim eski telefonumda başıma geliyordu bende bataryanın altına yada kenarına vs kağıt sıkıştırmıştım batarya yerinden oynamıyordu.

• Beğen
veli-_-802

veli-_-802

Üye
    Konu Sahibi
Namızsız yerinden oynuyormuş şimdi oynasında görelim. Bida yaparsa yerden yere iyi bi oynatacak gibiyim yalnız..:halay2:
ben roottan dolayı olduğunu düşünmüyorum. eğer deneyin roottan ise başka bir yöntemle rootlarsınız birde.
belki de batarya değmiyordur oynadıkça resetliyordur
Sorun ortadan kalktı. Bataryayı çıkarıp iğnenin ucu ile telleri hafif geri doğru çektirttim.Eyvallah:oke:

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Sorunun çözülmesine sevindim konu kilit :locked:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt