Tavsiye Tablet önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Tablet önerisi
Öncelikle merhaba arkadaşlar. samsung galaxy s3 kullanıcısıym tablet almaya gerek duymadım hiç ama kardeşim için ve evde kullanmak için orta seviyede bi tabelt almak istiyorum apple ipad her ne kadar iyi olsa da bütçe sıkıntısı var 400 500 arası bi tablet lazım.

1 Ekran kalitesi iyi olması lazım ve 10.1 inch istiyorum ( piranha marka tabletleri gibi pixeli kötü olmasın lütfen )
2 iyi oyunları acacak kadar sistem gereksinimleri iyi olsun
3 android 4.2 olabilir veya hangi sürümü iyise cunku bildiğim kadarıtla tabletler güncellenmyor android olanlar.

aklımda şuan incia respect 10.1 var sizde bi göz atarsanız sevinirim

0MG90

0MG90

Üye
Sana Asus Memopad Hd7 öneririm istediğin boyutta değil ama inan alacağın çin malı tabletlere bin basar çok iyi bir tablet
Hepsiburada da 350 TL idi en son

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
öneri için teşekkür ederim başka model veya markalarda tablet önerebilirsiniz 9.7 inch veya 10.1 olması tercihimdir bütçe de dediğim gibi 400 500 arası

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende öyle arıyorum moto xoom veya asus bulunur samsung cok pahalı

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi
Sana Asus Memopad Hd7 öneririm istediğin boyutta değil ama inan alacağın çin malı tabletlere bin basar çok iyi bir tablet
Hepsiburada da 350 TL idi en son
ne yazık ki 16 gb beyaz bulamadım bana yardımcı olurmusun :S bi kaç memo pad model var bide arka kamera 2 mpx diyor 5 olması gerekmiyor muydu ?

0MG90

0MG90

Üye
ne yazık ki 16 gb beyaz bulamadım bana yardımcı olurmusun :S bi kaç memo pad model var bide arka kamera 2 mpx diyor 5 olması gerekmiyor muydu ?

8GB mevcut

iboskeee

iboskeee

Üye
    Konu Sahibi

8GB mevcut

16 GB modeli bu oluyor galiba bakarmısınız ? arada 100 tl oynuyor tek özelliği 8 yerine 16 olması mı ? 8 gb yi hafıza kartı takıp 32 olarak falan kullanırsak bi sıkıntı olurmu sistem yawaşlaması falan
bide direk yukleyeceğimiz oyunları hafıza karından calıştırabilirmyz ?

0MG90

0MG90

Üye
Hafıza kartı destekliyor hangisini alacağınız size kalmış.