Karşılaştırma 920 ile 820'nin kamera farkları

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
920 ile 820'nin kamera farkları
Arkadaşlar iki telefonun kamerasının arasında çok bir fark var mı?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Olmaz olurmu ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
920yi alırken dikkat ettiğim en önemli nokta oydu. Bir de hafıza var da, önceliğim kameraydı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
920 püre. sayesinde baya iyi ;)
Birde sabitleme var unutmamalı.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
optik sabitleyici her şeyi bitiriyor inanın..

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
aradaki 300 tl'lik farka değer yani peki 925 ile ne farkı var 920 nin?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
925 in kamerasında daha fazla lens bulunuyor. yani daha iyi. 925 daha ince ve aliminyum kasa var.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Aynı fiyat teknosada ben onu anlamadım

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
925 bahsedildiği kadar iyi değil 920den. İyi ama abartılacak kadar bir fark yok. Aynı fiyat olmasının sebebi 925 16GB

Esendağlı

Esendağlı

Üye
920 de dahili kablosuz şarz özelliği var.

dakamon

dakamon

Üye
925 alınmalı

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
925 de 6 lens ten başka farklılığı yok kamera konusunda.Performans bakımından ikiside aynı diyebilirim 6 lens olmasına rağmen.

CANGO97

CANGO97

Üye
nokianın para konusundaki en önemli etkeni kameradır eğer bi telefonun arasında 300 lıra fark varsa o telefonla diğerinin arasındaki en büyük fark kameradır :ok2::anlas:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kısaca cihazda bulunan bir sensör sayesinde el hareketinin etkisi en aza indiriliyor. Örnek olarak verdiğim videoda anlatılmak istenen ise ne kadar hareketli olsa da, tavuğun başı sabit kalıyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
Kısaca cihazda bulunan bir sensör sayesinde el hareketinin etkisi en aza indiriliyor. Örnek olarak verdiğim videoda anlatılmak istenen ise ne kadar hareketli olsa da, tavuğun başı sabit kalıyor.
:tşk: anladım :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
pek birşey anlamadım genede :tşk:
Kameranın gövdesi ellerimizde ne kadar titrerse titresin, merceğinin olabildiğince sabit kalmasını sağlıyor. Optik sabitlemenin sabitlemesi bu. Optiği ise şu demek. Bunu yazılımsal değil direk mekaniksel olarak yapıyor olması. Yazılımsal olarakta peşinden destek sağlanıyor. (Nokia Camera) ve sonuç gerçekten çok başarılı oluyor. Bilirsiniz geceleri, gündüze göre çok daha dikkatle ve ellerimizi mümkün olduğunca titretmeden resim yada video çekmeye çalışırız. Optik sabitleyici kamerayı titretsek bile merceği sabit tutmaya çalıştığından bize yardımcı oluyor ve bu yüzden L920 geceleri başarılı resimler çekiyor.Bu arada eşimde L820 bende L920 var, eşimin gündüz çektiği resimlerde renkler inanılmaz doğru. 920 ile yarışabilir. 920 de ki hafif kumlanmadan 820 de eser yok resimler tertemiz. Black güncellemesinde 920 deki kumlanma epey giderilmiş ancak bir resmi pc ye atıp oradan yaklaştırarak baktığımda hala biraz kalıntılar görebiliyorum. :) Toplamda 920 gerçekten üstün.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende hdr ile karistiriyordum

Üst Alt