Öneri sizce ne yapayım

Sponsorlu Bağlantılar

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
sizce ne yapayım
arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve hep giriş seviyesi telefon kullandım
temmuzda akrabam bana iphone 5 getiriyor
bende şuan lg optımus me yi kullanıyorum 2011 den beri bu telefonsağlam bir sürü ölü pikseli var
bende biraz para biriktirdim temmuza kadar optımusu mu kullanıyım yoksa böyle uygun fiyata yeni bir telefon mu alıyım
NOT: iphone5 i getirmek zorundayım akraba geitiri biliyorum yeni telefonlar çıkacak ama yapabileceğim bir şey yok

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hocam şimdi alacagin telefon optimus tan sonra seni rahatlatir ama bence degmez zaten iphone5in ömrü de cok uzun daha o yüzden sen temmuza kadar dişini sik

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bi gorsen ekran cizilmis gorunmuyo artik donuyo nefret efiyorum artikk 2011den beri kullaniyorum mesaj yazmakta artik zorlaniyorum kycucuk ekrani var zaten

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
6ay, pek de kısa bir sure değil. İdare etmek can sıkıcı gelebilir. Lumia625 al bence çok rahat götürür. Android zaten kullanıyorsun, temmuzda da ios kullanacaksın. Wp yi de denemeni öneririm.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İdareten bi telefon al (alo desin yeter) boş yere para verme

mimaran

mimaran

Üye
Bence hepsini boşver sadece ders çalış .... Kafanı bu gibi basit objelerle oyalama

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
öylede çalış çalış nerereye kadar okul bitti kalan 1 ay ne olacak wp alamam bütçe 400 fln olur en fazla

mimaran

mimaran

Üye
Çalış çalış nereye kadar mi boşver o zaman sen çalışma telefon düşün

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
öylede çalış çalış nerereye kadar okul bitti kalan 1 ay ne olacak wp alamam bütçe 400 fln olur en fazla
Kardeşim o zaman ikici el bi lumia 520 620 al hem android drn Kurtulmuş olurusun

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum babamla telleri değistirdik ben normlade htc cha cha kulanıyordum 2.ele bulaşmak istemiyorum bek fazla nokia 603 700 fln düşünüyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
bilmiyorum babamla telleri değistirdik ben normlade htc cha cha kulanıyordum 2.ele bulaşmak istemiyorum bek fazla nokia 603 700 fln düşünüyorum
O zaman avea in touch 2 falan da bakabilirsin

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
bakalım yada turkcell t 40

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
uygun fiyata bulabilir miyim pekiuygun fiyata bulabilir miyim pekiuygun fiyata bulabilir miyim pekitelefon artik mezari boyliyacak yada htc cha cha yi babamin elinden aliyim mi

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
uygun fiyata bulabilir miyim pekiuygun fiyata bulabilir miyim pekiuygun fiyata bulabilir miyim pekitelefon artik mezari boyliyacak yada htc cha cha yi babamin elinden aliyim mi
Temiz ikinci el bulabirsin ama alt segmentte tek alınabilecek cihazlar lumia

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
tekrar söylüyorym fazla pahalı bir şey alma :nono:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
400tl ye ikinci el Lumia 520 al seni fazlasıyla idare edecektir.

fk555897

fk555897

Üye
Nokia Lumia 520 ihtiyacını karşılar.

Invoke

Invoke

Üye
Bir şey demek istiyorum: Bıkmadın mı?
Tamam sor da bari şu profilde telefon yazan yere yazdığın yazıyı değiştir, lütfen. "Ne alacağını bir bilemedin gitti." Alt tarafı telefon. Bu kadar olaya gerek yok. Al ve kullan, bitti. Gerek yok kardeş bu kadar olaya, basit bir şey al. 14 yaşımdayım diyorsun. Napacaksın sanki? Boşver... Bu kadar kasma. Akışına bırak. Al birini, alo dersin. Ciddi söylüyorum bak. Niyetim yardımcı olmak dışında bir şey değil. (Hatırlarsan diğer konulardan... Neyse...) Uzun lafın kısası: "Bu kadar takılma, al bir şey, fazla abartma, dünya malına çok takılma, işine bak, araçları amaç edinme."

• Beğen
Tepkiler: mimaran ve Aybin.Kilic
Takipçi Satın Al

Üst Alt