Haber Cortana Sesli Asistan, Nisan Ayında Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar cortanay tam anlamıyla kim kullanıcak benim şahsen bir işime yarayacağını düşünmüyorumbelli başlı eksiklikleri gidersinlerde Sesli Asistan kalsın...

Two ways to interact with Normandy.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

tapatalk

tapatalk

Üye
arkadaşlar cortanay tam anlamıyla kim kullanıcak benim şahsen bir işime yarayacağını düşünmüyorumbelli başlı eksiklikleri gidersinlerde Sesli Asistan kalsın...

Two ways to interact with Normandy.
bu normandy. amazon kindle fire gibi olacak heralde. arayüz böyle olmaz inşallah sahtedir, nokia kullanmıyo olmamın nedeni microsoft. sağlam bi cihazla androide girerse çok hoş olur.

Rainesto

Rainesto

Üye
bence cortana kalsın asha 501 var arkadaşda hızlı erişimleri yönünden 620den iyi

şu gelse yeter :

• Beğen
Tepkiler: n000k ve 4MaGuS
man20

man20

Üye
umarım, cortanacım sinirimi bozmadan dediklerimi anlar ve uygular yoksa kız kavgasına hazırlıklı olsun :) o kalan saçıda yolarım :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
40 dil içinde Turkçe varmı diye sormak bile suç beyler :) adamlar topu topu kaç ülkede satış yapıyor hem MS hem Nokia turkiyede sağlam bir pazara sahipler. Kesinlikle Türkçe olacak ben şimdiden Bi anket yapalım derim kimin seslendirmesi gerektiğiyle ilgili :):):)
bu kadar pazar payımızı sayarsak teknoloji tüketiminin karşılığı usa Çin gibi olmasak da büyüklük açısında avrupa da ilk bize gelmeli hatta aynı anda

dakamon

dakamon

Üye
Bu beta olarak verilecek ya. Eminim previev cilere verirler Amerika da şimdi bizde prievciyiz :) acaba didler kullanarak bizde alabilirmitiz diye bir geldi aklıma :)

Üst Alt