Püf Noktası L625 Glance Screen

Sponsorlu Bağlantılar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
L625 Glance Screen
Arkadaşlar. L625'ime ben bu Black güncellemesini yükledim. Gelecek olan glance screen'in nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sadece çift tıkladığımda Kilit ekranı geliyor. Göz atma ekranını nasıl aktif edeceğim veya kullanacağım ? Bu arada Glance background uygulaması hala açılırken hata veriyor :bilmem:

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Arkadaşlar. L625'ime ben bu Black güncellemesini yükledim. Gelecek olan glance screen'in nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sadece çift tıkladığımda Kilit ekranı geliyor. Göz atma ekranını nasıl aktif edeceğim veya kullanacağım ? Bu arada Glance background uygulaması hala açılırken hata veriyor :bilmem:
625 e glance gelmedi ki.

parberk99

parberk99

Üye
ppi değeri düşük olduğu için gelmeyecek

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Teknik eksiklikten dolayı 625'e gelmiyor kardeş :D

skynet

Üye
Kesin varya bize de çift tık gelmez : ?

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Black le ram kullanımı arttırılacak diyorlardı, belki temple run 2 kasmaz o zaman

Tmobile

Tmobile

Üye
520 ye de 620 yede gelmesi lazım çift tıkla açmanın .:D. hele 520 ye kesin gelmesi lazım glance screen yok çünkü .:D.

Rainesto

Rainesto

Üye
520 ye de 620 yede gelmesi lazım çift tıkla açmanın .:D. hele 520 ye kesin gelmesi lazım glance screen yok çünkü .:D.
620de glance var bende ama uygulama yükledim inş şu çift tık gelir

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Black'le beraber 625'e glance gelecek diye yazılıyordu. Sadece çift tıkla gelen kilit ekranı özelliği geldi sanırım, neyse buna da şükür :S

Üst Alt