Sarja garanti veremem ama o fiyata teknosa bu hafta turuncu indirimle nexus 4 satar belki
İşletim sistemi ne olsun? Ayrıca bir marka istiyor musun, düşündüğün?
Nexus ta lg ama androidi en iyilerinden tum guncellemeleri ilk o alir
Önerilerin için saol değerlendiricem.G2 al lg donanimida super sarjida super ama fiyat 1400 o yuzden nexus 4 dedim gerci tum androidler nerdeyse gunde bi defa sarja takiliyo yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlardan benim tercihim HTC olurdu güncelleme dert etmiyorsan çünkü HTC Sense çok rahat kullanıma sahip
Bende şuan Desire C kullanıyorum büyük bir ihtimalle satıp iPhone alıcamBende şuan HTC desire c var. Sarzı fana değil ama kullanım olarak kotu. Ekranı ve performansı düşük.G² te bütçe yetmiyo.d
Önerilerin için saol değerlendiricem.
Bende şuan Desire C kullanıyorum büyük bir ihtimalle satıp iPhone alıcam
300-350 eder ama durumuna göre değişirDesire c dedgm gibi performansı düşük. Bu telefonu saydam kaça satılır? Bu konu hakkında bilginiz varmı?
Okadr edicegni sanmam. Telefonu darty eden 540 tlye almıştım. Garantisi duruyor ama300-350 eder ama durumuna göre değişir
Bencede o civarlarda ederYok hocam o segment artik 200 250 ediyo
Turkcellde o fiyatta almak için çok şart sunuyolar.yok faturalı olcan yok şu tarifede olcan diye koşul koyuyolar. O uzn iş. Bi teknoloji mağzasndan almak en iysi.Nexus 4 ün 900 tl olması için indirime girmesini beklemenize gerek yok turkcell de 900 tl idi.
Şarj olarak G2 yeterli 1350 ye darty de vardı ama bütçe yinede yetmiyo sanırım.