Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım şu anda cm10 4.1.2 kullanmaktayım sorularıma gelecek olursak:1-) 10.1 kurup 4.2 mi daha iyi yoksa benim kullandıgım mı hem kamera hem pil açısından 2-)bu apollo müzik fakan gereksz programlar var onu nerden kaldıracgm uygulamalara gelince sonradan yuklediğim programlarda kaldır seçeneği var sadece 3-)birde rom değiştridiğim zaman tekrardan bütün programları yukluyorum siliniyor kolay yolu yok mu bunun whatsapp falan hep baştan kuruyorum şimdiden teşekkür ederim ;)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım şu anda cm10 4.1.2 kullanmaktayım sorularıma gelecek olursak:1-) 10.1 kurup 4.2 mi daha iyi yoksa benim kullandıgım mı hem kamera hem pil açısından 2-)bu apollo müzik fakan gereksz programlar var onu nerden kaldıracgm uygulamalara gelince sonradan yuklediğim programlarda kaldır seçeneği var sadece 3-)birde rom değiştridiğim zaman tekrardan bütün programları yukluyorum siliniyor kolay yolu yok mu bunun whatsapp falan hep baştan kuruyorum şimdiden teşekkür ederim ;)
Uygulamalari titanium backup progrmi ile kaldirabilirsin :D
Bence 10.1 dah guzel tbiki secim snin
Uygulamalari surekli yuklemek zorundasin :D ve hoşgeldin :D

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Uygulamalari titanium backup progrmi ile kaldirabilirsin :D
Bence 10.1 dah guzel tbiki secim snin
Uygulamalari surekli yuklemek zorundasin :D ve hoşgeldin :D
teşekkur ederim 10.1 pil açısndan kötü diye duymustum fark var cm10 ile arasında :):)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hocam bu araçlar kısmını kaldırma şansımız yok mu kötü bir görüntüve yer fazlalıgı oluyor ?
Araclar kismi derken widgetler mi?
Lanher ayarlarince çekmece ayarlari mi neydi ona gir orda wodgetli biseylerdeki tik i kaldir

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Araclar kismi derken widgetler mi?
Lanher ayarlarince çekmece ayarlari mi neydi ona gir orda wodgetli biseylerdeki tik i kaldir
hocam bulamadım ya hani menüye basınca uygulamalr yazıyor yanındada araclar var ya onu diyorum kaldırmayı üstad

UpOneTR

UpOneTR

Üye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamalar için eğer twrp recovery kullanıyorsanız backup bölümünde data ve cache yi işaretleyip uygulamaların ve ayarlarınızın yedeğini alabilirsiniz

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
cm10.1'in cm10 a göre avantajlar ve artıları neler geçmeye değer mi? şu an cm10 kullanıyorum

Üst Alt