------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Bu şarj konuları kısır döngü olmaması için lütfen yeni güncellemeye kadar cihazlarınıza iyi davranın bende bu guncellemeyi bekliyorum zira sorunum olmamasına rağmen :).
Aynen abi benimde hiçbir sorunum yok cihaz 1 günden beri açık hiç kapatmadim hic sarja da takmadim ama hala % 16 sarjim var.

Buyrun beyler pil kullanımım

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Aynen abi benimde hiçbir sorunum yok cihaz 1 günden beri açık hiç kapatmadim hic sarja da takmadim ama hala % 16 sarjim var.

Buyrun beyler pil kullanımım

güzeel. ekran süren ne kadar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben kendi adıma konuşayım telefonu aldığım günden itibaren bir çok kişi ya nefret etti yada gerçekten çok güzel bir cihaz diye teşekkür etti.Şunu unutmayınız Elektronik bölümü mezunu olarak yıllarca bazı küçük noktaların şans ile alakalı olduğunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum.Varsa bir sıkıntınız memnun kalmadıysanız iade eder başka cihaz dener yada garanti değişimi için gerekeni yaparsınız.Konu kirliliği olmamasına özen gösterelim lütfen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eskbxl ve .caner.
KD1907

KD1907

Üye
@Asabi Geliştirici 3 saate yakın bişey yazıyor ama ben sabahtan beri nfs oynuyorum hatta dün baya tapatalktaydım neden böyle gösteriyo ki?

muratvemine

muratvemine

Üye
link yollayabilir misin hocam bide bu cwmyi nasıl yüklücem rootu filan

bu arada sen i9500den bahsediyorsun dimi ?
yani o pil kullanımında ekran yazan yere tıkla oranın fotoğrafını yolla diyom :)

Al kardesim linkler bu sitede.Nasil yukleyecegini anlatiyor..

Son düzenleme:
KD1907

KD1907

Üye
Tüm gameloft oyunlara olur diye biliyorum ;)
Hayır kardeşim olmadı. Dediğin gibi internetten nova 3 ün apk sını bulup indirdim sonra hiç açmadan uygulama yöneticisinden hafıza kartına taşıdım sonra oyuna girdim ama data dosyalarını indirmedi..

muratvemine

muratvemine

Üye
Data dosyasini indirmeye izin veren apk ile deneyin.Yani demek istedigim farkli versiyonlarda apk ile denemeniz ;)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
muratvemine kardeş link için teşekkürler ilk önce cwm yi mi yoksa rootu mu yapıcaz?

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
KD1907

KD1907

Üye
Data dosyasini indirmeye izin veren apk ile deneyin.Yani demek istedigim farkli versiyonlarda apk ile denemeniz ;)
Yalnız bende ayarlar daha fazla güvenlik bilinmeyen kaynaklar da tik yok yani izin verilmiyo bu yüzden olabilir mi? Bide ben en son sürümle oynamak istiyorum o yüzden diğer sürümlere pek sıcak bakmıyorum. Ama oyunun en son sürümünden bi önceki sürümü son sürüme güncelleyebiliyorsak olabilir.

muratvemine

muratvemine

Üye
Yalnız bende ayarlar daha fazla güvenlik bilinmeyen kaynaklar da tik yok yani izin verilmiyo bu yüzden olabilir mi? Bide ben en son sürümle oynamak istiyorum o yüzden diğer sürümlere pek sıcak bakmıyorum. Ama oyunun en son sürümünden bi önceki sürümü son sürüme güncelleyebiliyorsak olabilir.
muratvemine kardeş link için teşekkürler ilk önce cwm yi mi yoksa rootu mu yapıcaz?
Ben ilk once rootu yaptim 4.3 de iken.
Tikleyin bilinmeyen kaynaklari.Garantiyo bozmaz ;)
Nova 3 hakkinda pek bi bilgim yok :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
muratvemine

muratvemine

Üye
Evet

KD1907

KD1907

Üye
Ben ilk once rootu yaptim 4.3 de iken.
Tikleyin bilinmeyen kaynaklari.Garantiyo bozmaz ;)
Nova 3 hakkinda pek bi bilgim yok :)
Tiklesem sonra dediklerinizi yapsam data dosyalarını indirir mi?Ya beyler bişey sorucam ben bu auto backup fotoğraflarını nasıl silebilirim?

Üst Alt