------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eroskop100

eroskop100

Üye
Hayir şişik değil zaten bugün yeni batarya aldım sorun düzelmesi. Yazılımsal olduğu belli. bende sabahtan beri pil performansinda devrim yapan bir sürüm arıyorum. MK2 ve MK9 Hindistan romu var bu mk8 ve mk9 pil performansinda baya methediliyodu yarın bi tekrar bakacam
Bence root işine ve rom işine girmeyin daha sonra başınız ağrıyabilir. Benim de 1 ay kadar önce telefon sürekli hata veriyor kendini kapatıyor açılınca samsung yazısı gitmiyordu. Bir süre sonra geçti. Dediğim gibi daha sonra sıkıntı yaşamamak için bir süre sabredin :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bence root işine ve rom işine girmeyin daha sonra başınız ağrıyabilir. Benim de 1 ay kadar önce telefon sürekli hata veriyor kendini kapatıyor açılınca samsung yazısı gitmiyordu. Bir süre sonra geçti. Dediğim gibi daha sonra sıkıntı yaşamamak için bir süre sabredin :)

benim zaten sayacım 1 4.2.2 ye dönmeye çalışırken başıma iş aldım artık garantim şu sayaç sıfırlama bulunana kadar pasif durumda o yüzden custom romlara açığım

eroskop100

eroskop100

Üye
benim zaten sayacım 1 4.2.2 ye dönmeye çalışırken başıma iş aldım artık garantim şu sayaç sıfırlama bulunana kadar pasif durumda o yüzden custom romlara açığım
Peki o zaman siz bilirsiniz ama Nextman abiye de danışın mutlaka.

KD1907

KD1907

Üye
4.4 le sarj sorunu çözülecek diyolar inşallah doğrudur. Bekleyim gelir 15 güne. Biraz daha sabredin beyler

KD1907

KD1907

Üye
Asphalt 8 i google playden yuklerseniz telefon hafizasina, sd data dosyasi ile birlikte yukleyecektir(1.55gb)

Sizin yapmaniz gereken, internetten asphalt 8 apk si bulmak ve telefonunuza yuklemek..
Daha sonra oyunu acmadan, uygulama yoneticisinden asphalt 8 i hafiza kartina tasiyorsunuz.Son olarak oyuna girip, data sd dosyalarini indirmesini bekleyin........

Internetten
Tamamdır teşekkürler

KD1907

KD1907

Üye
@muratvemine kardeşim peki ben bunlarin aynisini nova 3 icin de yapsam olur mu o da gameloft un oyunu

• Beğen
Tepkiler: muratvemine
muratvemine

muratvemine

Üye
Tüm gameloft oyunlara olur diye biliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yeter la bıktım bu 4.3 Türkiye sürümunden artık custom roma geçiyorum garanti giderse gitsin zaten hiçbir işe yaramıyor Çakarım mk2 yi veririm kerneli yeter da :)türkiye 4.3 sürümünde sıkılan arkadaşlar mk2 veya mk9a geçebilirler mk2ye geçtim operatör romuymuş boşu boşuna yükledin ama batarya performansı bayağı iyiydi birde mk9u deniycem bakalım4.3 türkiye sürümüne geri döndüm. bana 4.3 de devre dışı bırakılabilecek uygulama ve bileşenlerin listesi lazım kimde vardır acaba

.caner.

.caner.

Üye
4.4 de sayaç yine aktif olursa onada güncellenem :ehe

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
mui güzel değil zaten recovery filan yüklü değil bende root yok cwm yok iki saat uğraşmaya deymez mui de birsürü bug filan var

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Ya bisey dicem benim neredeyse tüm sensorler açık wifi açık parlaklik % 50 falan. Sarjim 5-6 dakikada %1 gidiyor. (Internette dolaşırken) Sizce bu iyi mi?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
muratvemine

muratvemine

Üye
i9500 için cm 4.4.2 var yükle stock android deneyimini sende yaşa :)
5 buçuk - 6 saat ekran açık kalmak süren olur garantiii.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
iyi

• Beğen
Tepkiler: KD1907
muratvemine

muratvemine

Üye
Ya bisey dicem benim neredeyse tüm sensorler açık wifi açık parlaklik % 50 falan. Sarjim 5-6 dakikada %1 gidiyor. (Internette dolaşırken) Sizce bu iyi mi?

Çok iyi değerler. Hngi rom kullanıyorsun 4.3 custom?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu şarj konuları kısır döngü olmaması için lütfen yeni güncellemeye kadar cihazlarınıza iyi davranın bende bu guncellemeyi bekliyorum zira sorunum olmamasına rağmen :).

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907

Üst Alt