KD1907
Üye
Ahaha aynen kesin samsunga yardirmistir yineKim silcek moderator silmistirde sen ne yazdın yine samsung a hakaret mi etti ??![]()

Ahaha aynen kesin samsunga yardirmistir yineKim silcek moderator silmistirde sen ne yazdın yine samsung a hakaret mi etti ??![]()

Ahaha aynen kesin samsunga yardirmistir yine![]()

Evet memnunum sabah %100 den aldim aksam % 72 di??yaw yok hakikaten bişey demedim
neyse boşver gitsin
asdfghjkl bilmemne memnunmusun pilden ?![]()
Evet memnunum sabah %100 den aldim aksam % 72 di??
Su an % 40 bayadir internetteyim ama yarin atarim "SAMSUNG" galaxy s4 un pil kullanımınıpil kullanımıni yollayabilir misin?
Su an % 40 bayadir internetteyim ama yarin atarim "SAMSUNG" galaxy s4 un pil kullanımını
hayır.S5 mi alacaksin?
kalp krizi geçiriyorum galiba ahh lanet olsun telefon sarj olmuyortamam sarjı aldı ama korkuyorum.evet sammobilden bulabilirsin size uygun csc kodunuza bakin.gt ı 9505 icin orjinal rom bulabilirmiyim acaba:
Biri cevap yazsın la neden alıyoruzBeyler bisey sorucam madem biz hafiza kartina oyun atamicaz veya play storeden hafiza kartina direk indirme yapamicaz o zaman niye hafiza karti aliyoruz ki biz dimi?
Ne diyosun ya sen? Yüklesene bakalım 1.5 gb lık oyunu hafıza kartına? hadi yükle? ya da taşı?neden oyun atamiyorsun bazi oyunlari yukluye biliyorsun.
indirdiklerinide hafiza kartina tasiya bilirsin.
bunlar sana zor geliyorsa sen alma hafiza karti.
Root yaparak halledebilirsin.Ne diyosun ya sen? Yüklesene bakalım 1.5 gb lık oyunu hafıza kartına? hadi yükle? ya da taşı?
Rootlu değil o yüzden dedim yükleyemiyosun ya da taşıyamıyosun diye. Ayrıca sen g2 al dedin diye ben s4 almaktan vazgeçmicektim bunu da bil. Ve mazeret falan da bulmuyorum. Telefon alırken sizden izin isteyecek değilim kardeşim.Root yaparak halledebilirsin.
Sana dedik biz mazeret bulacaksan s4 alma g2 al diye
Beyler bisey sorucam madem biz hafiza kartina oyun atamicaz veya play storeden hafiza kartina direk indirme yapamicaz o zaman niye hafiza karti aliyoruz ki biz dimi?
Teşekkürler ama bişey sorucam bunu play storeden mi yapıcam yoksa internetten mi indiricem?Gameloft oyunlarinda apk ile datalari hafıza kartına direk indirebilirsin.
Bunun için; oyunun datasını indirmeden önce, oyunu hafıza kartına taşı.
Dahaa sonra oyuna girip, sd datasını indir.Bu yöntemle gameloft oyunlarının sd data larini hafıza krtna ykleyebilirsin.
Gameloft olduğu için olabilir mi?asfalt8 yukledim.