KD1907
Üye
Aynen öyle.. Ben şu 4.4 ten umutluyum 64 bit e geçilecekmiş ve güncelleme çok stabilmiş inşallah doğrudur bunlar.İşte bu hep işletim sistemi farkı. Android iOs kadar stabil değil
Aynen öyle.. Ben şu 4.4 ten umutluyum 64 bit e geçilecekmiş ve güncelleme çok stabilmiş inşallah doğrudur bunlar.İşte bu hep işletim sistemi farkı. Android iOs kadar stabil değil
Aynen varya tek dileğim bu inşallah s4 e de verirler 5.0 ı Allahım lütfen ya eğer 5.0 ı alamazsak çok kötü olur..Android her gecen gun daha da gelisiyor.Stabillik ve hiz konusunda ios yi yakaliyacaktir.Ios, binlerce gelistiriciyle mücadele ediyor.
Bunun sebebi androidin açik kaynak kodlu
Olmasi ve gelistirilmeye(gelistiricilere), halka
açik olmasi.
Yani demek istedigim androidin genis gelistirici ailesi, ios yi yakaliyacaktirr ins.
Android 5.0 i bi inceleyin netten.Touchwizin yeniden duzenlenmesi(iyilestirilip daha fazla gorsellestirilmesi) ve ana uygulamalarda iyilestirilmeler yapilmasi planlaniyor.
Boylelikle sony,lg,samsung gibi firmalarin kendi urettikleri touchwiz ve ana uygulamalarin tarihe karismasi planlaniyor.
Umarim android 5.0 dan nasibini galaxy s4 de alirBizde saf androidin tadina variriz.
Şarj olma hızın aynı ise kullanBenim sarj aletimde ki usb kablo koptu, orjinalini aradım bir türlü bulamadım 5 tl ye cakmalarini alsam telefona zarar verir mi? Sadece usb kablo
bence bir sorun olmaz ben baska telefonlarin usb kabosunu kullaniyorum.Şarj olma hızın aynı ise kullan
Çok beğendiğim bir kılıf, hayırlı olsun ayrıca kırmızı çok hoş duruyor.
Nasıl ama![]()
Bende de sarısı var bence üstüne kılıf yokDiscovery ile çekildi o yüzden renkler çok iyi çıkmadı kardeşim evet çok güzel bir kılıf
Nasıl ama![]()

Ben de sarı aldım yarına gelir umarım. 59 tl
Nasıl ama![]()
AhahaBirdaha çakma kablo alırsamsarj etmiyor sarj düşüyor
Neden çakma aldinki ayrıca dediğin gibi adam akıllı şarj etmiyor onlar. En iyisi orjinal bence 
Hayir yani plastik kasayı kotulemenizin sebebi bunlar mi?Bir telefona o kadar para veriyoruz. Verdiğimiz parayı dış görünüşüyle de bize yansıtmalı ama değil mi![]()