Faturasız Avea H+ Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Avea H+ Sorunu
Arkadaslar avea ya yenı geçtim şöyle bir Problem var. S3 ile internete giriyorum fakat H+ yazıyor ilk başta ama bir iki saniye işlem yapmadığımda o H oluyor + gidiyor ve veri alışverişiini kesiyor snra tekrar bir yere tıklayarak yeni sayfa filan açınca o h+ oluyor ama sürekli + gelip gitmesi neti kasıyor ve geç tepki vermesine neden oluyor bunun çözümü var mı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
H+ islem yaptığni gosteriyo + yoksa islem yapmiyodur diye biliyorum
yanlış biliyoda olabilirim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Aynı sey bendede oluyor ama kasma fikan yok farkli bir tarayici ile denedinmi

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Tarayıcı filan değil kullanmayınca + gidiyor. 2 sn bile kullanmasam hemen gidiyor facebook Uygulamasına giriyorum mesela 2 sn duraksıyor sonradan bir yere tıklayınca o H ilk once 3g oluyor sonra h+ alıyor sonuc olarak 1-2 sn geç tepki veriyor. Yani sürekli h+ da kalsın istiyorum en azından 15 sn filan kalsın

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncel

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
H normal hız + biraz yüksel
3g normal hız 3g+ daha hızlı
3.5 g normal 4g aga uçuyoruz :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Burda benım sorunum nedir neden sürekli h+da kalmıyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hava koşulları ve frekansların degiskenligi . Uzun mesafe vs vs

maxitekv3

maxitekv3

Üye
Ayni sorun bende turkcellde var cozemediler hatta telefona suç buldular :P

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone dan yeni geçtim daha sürekli saniyede bir değişiyor h+ 3g h bu üçü arasında gidip geliyor. Buda baglantıda bug sebep oluyor. Yokmu şimdi bir çözümü bunun. Vodafone a geri dönmeyi düşünüyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Konu hakkında bir çözümü olan yok mu çok sinir bozucu bir durum vodafone a geri dönmeyi düşünüyorum. Aylık 10-20 fazla verir kaliteli kullanırım bu nedir boyle

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Konuya cevap bekliyorsun da nasil bir cevap bekliyorsun anlamadım :hmmm
Millet 3g cekmez diye sikayet eder sende 3g cekiyor diye sikayet ediyorsun :hmmm
Hizdan memnun degilsen parada sorun degilmis yazdigina göre vodafona geç o zaman

phasan

phasan

Üye
para sorun degilse vodafone kullan yada türkcel

maxitekv3

maxitekv3

Üye
hattını başka telefonda denedın mı
Denedim herşeyi denedim Vodafone 2G var internete baglanmiyor Turkcell 2G gelip gidiyor Avea da sorun yok.3 sirkete 2010 yılında kapsama sorunu iletildi Vodafone hiç ilgilenmedi geri bile aramadi Turkcell sözde 4 yildir çözecek Avea baz istasyonu kurdu.3 şirkette babamın sirketi degil o yüzden bende sorunlarimi çözen şirketi kullanıyorum ve ayni şekilde butun mahallede.

Takipçi Satın Al

Üst Alt