Telefon Tavsiyesi SİZCE HANGİSİ

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
1320 donanımi nedir ki? Ayrıca ikinci el cihazlar olabilecekse 925 tavsiye ederim kamera tasarım ekran muazzam

mtoyanik

mtoyanik

Üye
1320 donanımi nedir ki? Ayrıca ikinci el cihazlar olabilecekse 925 tavsiye ederim kamera tasarım ekran muazzam
6" ekran, 1 gb ram, clear black, glance, hd çözünürlük ve fiyatıda uygun olacak bir phablete göre 350$ gibiydi yanılmıyorsam. 1000-1200₺ arası bekliyorum ben Türkiye fiyatı için.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
6" ekran, 1 gb ram, clear black, glance, hd çözünürlük ve fiyatıda uygun olacak bir phablete göre 350$ gibiydi yanılmıyorsam. 1000-1200₺ arası bekliyorum ben Türkiye fiyatı için.
Fiyat olarak 525 le arasında dağlar var

HeroMR

HeroMR

Üye
525 Türkiyede yok henüz.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
625 büyük ekran 525de flaş yok ama oyun için 525

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Nokia lumia 525 mi 625 mi yoksa Gm discovery mi almalıyım ?

525 ve 625 arasında kalmış isen ve çok oyun oynuyorsan 525 derim
ama fotograf fln istiyorsan 625 derim çünkü 525 de ön kamera yok arkada flaş yok 4inç ekran ancak 625 4.7inç

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
Aslında kamera da önemli benim için ama ön kameraya pek ihtiyaç duynam ikisininde 5 mp fark yok zaten ama ekran boyutu önemli fark

HeroMR

HeroMR

Üye
Aslında kamera da önemli benim için ama ön kameraya pek ihtiyaç duynam ikisininde 5 mp fark yok zaten ama ekran boyutu önemli fark

Hocam bence yine de kamerada flaş olmaması önemli bir faktör.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Lumia 525 almalısın. Lumia 625 alırsan daha sonra pişman olursun RAM yüzünden... Hep söylüyorum yine söyleyeceğim: 600 TL'ye kadar alınabilecek en iyi telefonlar Nokia Lumia 525 ve Motorola Moto G'dir. Benim görüşüm böyle. Neyse Moto G'yi boşver şimdi. Lumia 525'te eksi olarak flaş ve ön kamera yok. Ekranı da biraz küçük kalıyor diğer modellere göre. Bunlar senin için sorun değilse 625'i unut 525 al.

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
Motorola demişsiniz o ne zaman tr ye gelir 10 güne kadar alıcam suan 525 var aklımda Motorola da güzele benziyor ama

HeroMR

HeroMR

Üye
525'de Türkiyede yok henüz.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Motorola demişsiniz o ne zaman tr ye gelir 10 güne kadar alıcam suan 525 var aklımda Motorola da güzele benziyor ama

Moto G'nin 1 ay içinde gelmesi gerek. Lumia 525 daha önce gelir ama. Bence ikisi de beklemeye değer.

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
525 10gun içinde gelir mi?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
csll

csll

Üye

Öyle değil işte canım kardeşim ikiside 5 mp olabilir ancak 520 ve 625 kameraları arasında bariz fark var 625 daha iyi ama 525 kamerası hakkında fazla bilgim yok oda 520 gibi olur çok büyük ihtimal bide lumia 525 720p video çekerken lumia 625 1080p çekiyor

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Abi oyun istemiyorsan 625 al bence

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
    Konu Sahibi
625 daha cazip geliyor bana şimdi ekran felan ama tek sorun ram iPek oyun oynamam zaten ben tabletim var samsung Galaxy 10.1 oyun oynucaksam ondan oynarım

Takipçi Satın Al

Üst Alt