Facebook for Android v5.0.0.23.31

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Facebook for Android v5.0.0.23.31
Arkadaşlarınızla haberleşmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı.
• Arkadaşlarınızın neler yaptığını görün
• Güncellemeler, fotoğraflar ve videolar paylaşın
• Arkadaşlarınız gönderilerinizi beğendiğinde veya yorum yaptığında bildirimler alın
• Kısa mesajlar gönderin, sohbet edin ve grup konuşmaları yapın
• Oyunlar oynayın ve sevdiğiniz uygulamaları kullanın

uqurykn

uqurykn

Üye
Biktim indirip yuklemekten

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@uqurykn neden sürekli indirip yüklüyorsunuz ki? Zaten bir kere yükledikten sonra otomatik güncelleniyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: uqurykn
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Burda paylasilanlar test surumleri sanirim yuklemek sizin tercihiniz.
Keşke şu test sürümlerini resmi olarak yayınlasalar artık. Çünkü bu son çıkanlar ile marketteki sürüm arasında dağlar kadar fark var. Bu yeni çıkan test sürümleri oldukça hızlı çalışıyor ve bir sorunlada karşılaşmadım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Keşke şu test sürümlerini resmi olarak yayınlasalar artık. Çünkü bu son çıkanlar ile marketteki sürüm arasında dağlar kadar fark var. Bu yeni çıkan test sürümleri oldukça hızlı çalışıyor ve bir sorunlada karşılaşmadım.

Adi ustunde test ediliyor ve markete koyuluyor sonuc olarak bence markettekindede sorun yok ama kisiye gore degisebiliyor algi

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Adi ustunde test ediliyor ve markete koyuluyor sonuc olarak bence markettekindede sorun yok ama kisiye gore degisebiliyor algi
Markettekiler 512 mb ram i olan telefonlarda acayip kasma yapıyor ancak bu test sürümleri oldukça stabil çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Markettekiler 512 mb ram i olan telefonlarda acayip kasma yapıyor ancak bu test sürümleri oldukça stabil çalışıyor

Hmm olabilir elimde dusuk model olmadigi icin fikrim yok benim telde her surum ayni gibi geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
marketteki de aynı sanırım ??

Takipçi Satın Al

Üst Alt