Invoke
Üye
La bari biraz boşluk bıraksaydın iki mesaj arasında, denemeye fırsat kalmadı ki![]()
he ya
La bari biraz boşluk bıraksaydın iki mesaj arasında, denemeye fırsat kalmadı ki![]()
Düzenledim, reis.

evet denedimİnsanların %90küsürü(tam hatırlamıyorum küsüratı) dillerini dirseklerine değdiremezler.
Bunu okuyanların %90 küsürü(yine tam hatırlamıyorum küsüratı) de bunu denemiştir.

Aklımın ucundan bile geçmedi Mert![]()

evet denedim![]()
sonuçevet denedim![]()

Ben film kötü demedim ki, ama milyon dolarlık film yapıp bu ayrıntıları gözden kaçırmak yakışmamış...Filmde de çok hata vardı ama hiç yoktan iyidir, ben rezildi berbattı diyenlere katılmıyorum. Sinemaya gidip izlemiştim, çıkınca da "lan keşke buna gitmeseydik" demedim. Yalnız daha ne olaylarımız var, daha çok film çekilmeli ve mümkünse daha çok uğraş verilmeli. Ayrıntılara dikkat edilmeli. Olaylar daha doğru anlatılmalı.
Sonuç ?
Ben film kötü demedim ki, ama milyon dolarlık film yapıp bu ayrıntıları gözden kaçırmak yakışmamış...
Aynen bunlar ufak şeyler. Büyük paralar döküyorsunuz, ayrıntılara dikkat etmek lazım.İnşallah, ilerde daha kalitelileri olur. Yabancı, dandik tarihini öyle anlatan filmler çekiyor ki "vay be" diyoruz... Bir de bize bak.
Önemli şeyler bunlar, adamı gaza getirir, gençlere öğretici olur, ne bileyim akıllarda kalır, bir şeyleri hatırlatır vs...Benim mesajdan da öyle bir yorum çıkyor sanki, o sebepten söyledim...Sana demedim abi, sen niye üzerine alınıyorsun.Aynen bunlar ufak şeyler. Büyük paralar döküyorsunuz, ayrıntılara dikkat etmek lazım.
Benim mesajdan da öyle bir yorum çıkyor sanki, o sebepten söyledim...
Başarısız
Yeteneksizsinize katılmayı planlıyorum.
Dikkat edin yetenek sizsinize değil, yeteneksizsinize 
yeteneksizsiniz i ben getiricem buraya ilk seni çıkarırım :PBu arada 2.yi biliyordum, Türk adeti. Düğünlerde de gelinin üzerine atarlarmış...
Yav beğenmeyedebilirler de ortada bayağı büyük bir emek var.
Ben yapabiliyom.Yeteneksizsinize katılmayı planlıyorum.
Dikkat edin yetenek sizsinize değil, yeteneksizsinize
![]()