teşekkürler kardeşimbilemedim hangisini seçeyim. note 2 için almanya sürümünü indireyim dedim 4 tane var :S

içinden 4 ayrı dosya çıktı her biri de .tar, .md5 uzantılı. seçtim birini başladı. inşallah iyi etmişimdireyvallah.. iniyo bakalım ne çıkacak içinden![]()

eyvallah.. iniyo bakalım ne çıkacak içinden
içinden 4 ayrı dosya çıktı her biri de .tar, .md5 uzantılı. seçtim birini başladı. inşallah iyi etmişimdir![]()
oldu olmasına da.. wifi uçtu. sanırım başka bi tane daha indirmeliyimOldu mu hocam? Umarim dogru dosyadir![]()

çok teşekkür ederim. indiriyorum![]()
Odinde pda ya yerleştirip yükleyin tamamdır 
o kısım biraz uzun sürüyor evet ama ne kadar oldu system.img ye başlayalı ki, normalde en fazla 10 dk içinde yüklenmesi bitmesi gerektiyarım saattir system.img de takılı kaldı. ups.. korkmaya başladım.
dostum 1 saati geçti ne yapmalıyım bilemedim. durdursam mı beklesem mio kısım biraz uzun sürüyor evet ama ne kadar oldu system.img ye başlayalı ki, normalde en fazla 10 dk içinde yüklenmesi bitmesi gerekti

telefonun şarj durumu nasıldıdostum 1 saati geçti ne yapmalıyım bilemedim. durdursam mı beklesem mi![]()
odin sürümü kaç daha bir de RE Partition işaretli değil demişarjı fu ll. zaten takılı bilgisayara. yeniden başlattım. boot.img de takılı kaldı en başta. sadece download moda girebiliyorum. normal açılmıyo. kiesle de bağlayamadım.![]()
3.07 hayır re partition işaretli değilodin sürümü kaç daha bir de RE Partition işaretli değil demi