Google play'deki yorumlar

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Tabiki emeğe saygısızlık, yapılan şeyin doğru olduğunu söylemiyorum zaten ama yine de çok da büyük olay olduğunu düşünmüyorum. Öyle duyarlarsa rezil oluruz falan. =P
Şahsen düşünüyorum.Nedenmi?

Çünkü Türkler tek yerde değil HERYERDE ya kötüleme yada bu üstte gösterme çabası içinde.Bırak Play Store'u Youtube'u açsam binlerce "Beğenin yabancılar birşey sansın" yorumu bulabilirim.Ve bunun %0.001 bile doğru olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: reflex

Invoke

Invoke

Üye
Şahsen düşünüyorum.Nedenmi?

Çünkü Türkler tek yerde değil HERYERDE ya kötüleme yada bu üstte gösterme çabası içinde.Bırak Play Store'u Youtube'u açsam binlerce "Beğenin yabancılar birşey sansın" yorumu bulabilirim.Ve bunun %0.001 bile doğru olduğunu düşünmüyorum.

İyi de bu yıllardır böyle. Bunu değiştirmek, playstore'u ya da youtube'u engellemekle olmaz. Gençler işsiz. Boşlar. Vakitler internet başında geçiyor ve gereksiz yere internet başında aval aval duruyorlar... Sonra böyle şeyler ortaya çıkıyor, tamamen boşluktan, işsizlikten. Buna çare bulmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve 0MG90
PriZm

PriZm

Üye
İyi de bu yıllardır böyle. Bunu değiştirmek, playstore'u ya da youtube'u engellemekle olmaz. Gençler işsiz. Boşlar. Vakitler internet başında geçiyor ve gereksiz yere internet başında aval aval duruyorlar... Sonra böyle şeyler ortaya çıkıyor, tamamen boşluktan, işsizlikten. Buna çare bulmak lazım.

Yıllardır böyle ve gittikçe yabancıların gözüne batmaya başladı.Rakamlar sabit durmuyor..

Şimdi siyasi konulara gireceğim ama forum kurallarına aykırı diye biliyorum.Neyse...

O yüzden ben Türkiye tarafı değil Google tarafından olan çözümü söyledim.Yorumlamayı Türkiyede kapatmak.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
reflex

reflex

Üye
O yüzden ben Türkiye tarafı değil Google tarafından olan çözümü söyledim.Yorumlamayı Türkiyede kapatmak.

Katiliyorum :good:

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ben boşluktan ve işsizlikten olduğunu sanmıyorum

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Bir endiseniz varsa coluk cocuğun yorumundan benim endisem yok yorumlama kapatılırsa daha cok dikkat ceker

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bir endiseniz varsa coluk cocuğun yorumundan benim endisem yok yorumlama kapatılırsa daha cok dikkat ceker

Aynen, daha çok olay olmaz mı?
ben boşluktan ve işsizlikten olduğunu sanmıyorum

Neden?Her şeyin temelinde boşluk var. Memlekette gençlerin çoğusunun bir uğraşı yok. Buna çözüm bulunsa ama olay söylendiği kadar basit değil tabiki. Yozlaşan millete çalışmayı aşılayabilmek lazım. Neyse buna çözüm bulunsa google playi bırakın ülke kalkınır.

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Aynen, daha çok olay olmaz mı?

Neden?
hala internet kullanımını öğrenemedik ve gerçekten ordaki yorumlar saçmalıklar diyarına götürüyor ama o kadar düşük notlara rağmen uygulama ortalamaları yüksek oluyor. ayrıca küfür vs de oluyor çok çirkin bi hal

Invoke

Invoke

Üye
Evet, bir de yozlaşan millete "edep" ne demek onu da hatırlatmak lazım.

reflex

reflex

Üye
Diğer sitelerde uyari yapilamazmi mesela burada uyarilar yapilamazmi ?

Invoke

Invoke

Üye
Diğer sitelerde uyari yapilamazmi mesela burada uyarilar yapilamazmi ?

Maxicepde uyarı yazsa, "google playde düzgün yorumlar yapın" şeklinde ya da daha kibarca olsun. Üyeler demez mi, "sana ne lan?" ya da daha kabaca.

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Belli yas gurubu yuzunden türkiyeyi neden genelleme yapıyorsunuz

AIS

AIS

Üye

Ben bunları anlayamıyorum işte.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Bence bir sorunu olan arkadaşlarımız playstore ye değil, gelişticiye mesaj yazsalar iyi olmazmı?
He bir sorun oldu. Playstore ye gel yazalım, sövelim. Bazılarıda ona baksın yüklemesin.

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
adam çocuğuna hediye diye tablet-telefon alıyor sonra çocukların yaptığı yorumlar böyle bi durum ortaya çıkarıyor veya kötü cihaz alıp örn.ace young alıp dead trigger subway surf. oynamaya çalışan tayfa olabilir veya sizin dediğiniz gibi memleket boş adamla dolu

• Beğen
AIS

AIS

Üye
adam çocuğuna hediye diye tablet-telefon alıyor sonra çocukların yaptığı yorumlar böyle bi durum ortaya çıkarıyor veya kötü cihaz alıp örn.ace young alıp dead trigger subway surf. oynamaya çalışan tayfa olabilir veya sizin dediğiniz gibi memleket boş adamla dolu
Aynen

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yorumu turkiyeye kapatirlarsa bunu gizli yapmalari lazim haber olursa sebebini bilmeyen kalmaz asil o zaman rezil oluruz. durum kontrol edilemicek noktaya gelmis gibi olur. sadece yildiz verince yorumlarda gorunuyo onu duzeltip gereksiz yorumlari spamlasalar isler yoluna girebilir:D

TheMadness

TheMadness

Üye
yorumu turkiyeye kapatirlarsa bunu gizli yapmalari lazim haber olursa sebebini bilmeyen kalmaz asil o zaman rezil oluruz. durum kontrol edilemicek noktaya gelmis gibi olur. sadece yildiz verince yorumlarda gorunuyo onu duzeltip gereksiz yorumlari spamlasalar isler yoluna girebilir:D
Türkiye için oylama kapatılmalı bence

• Beğen
Tepkiler: doqukans2 ve .caner.
doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi

##Onlar Heryerdeler##
Facebook
Google Play Store
.
.