Maxicep İtiraf Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
Anne perdeye domates lekesini yapan bendim :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Hadi birileri anlatsın da okuyalim :)

• Beğen
DDorlion

DDorlion

Üye
itiraf ediyorum kafam iyiken bi dernegin etkinligine katilip uye olup sonrada lan bu dernek ne dernegi diye dusundum ve toplantisina gittigmde ogrendim amacin ne oldugunu :((

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
İtiraf ediyorum

Burayi bırakmak cok zor :(

Web Designer

Web Designer

Üye
Bırakma abi o zaman :)

mrgoxel

mrgoxel

Üye
bende bir itirafta bulunacaktım ama mazallah girip bakan tanıyan olur yanarız:ehe

kajum51

Üye
umarım bu siteye girip bulamazsın yorumumu. Aybüke m. Beni çok çok sevdim ama sen bana her arkadaş gözüyle baktın. Ben seni sevdikce senin arkadaşlık duygun giderek arttı. Ah be... Keşke buradan ayrılacağın gün bunu sana açıklasaydım. Ama açıklayamadım. Asla açıklayamayacağım. Çünkü sen artık başkasıyla berabersin ve belliki onunla çok mutlusun. Ama şunu bilmeni isterimki seninle tanıştığım günden beri hiç kimseye aşık olmadım. Aklımda her sen varsın. Iyiki varsın. Sevgilin umarım seni asla üzmez. Eğer üzerse karşısında beni bulur..... Bu arada bu konuyu açtığınız için çok teşekkürler sonunda içimi dökecek bir yer oldu...

tarxhn

tarxhn

Üye
itiraf ediyorum lisede sınıfa kopya veren hep bendim.

ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nokia_belle, FatoŞ ve Buğra
man20

man20

Üye
itiraf etmeliyim ki makine mühendisliği bayanlara göre değilmiş :D çok zorlanıyorum ama böyle bile erkeklere taş çıkartıyorum :) hedefim sınıfta ilk 10'a girmek.

• Beğen
Tepkiler: narnia16, Ccihat67 ve -Börteçine-
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bu konuyu unutmusum ben,eski yazdiklarimi buldum,en buyuk itirafta bu oldu heralde simdi

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
şiirlerimi yakıcam diyorum itiraf ediyorum yakamam ki...ama kafama estimi can dediğim şiirlerim yakarım..
~
evet itiraf ediyorum sana yalan söyledim ..gözlerime bakta söyle dediğinde yalan söyledim bendim o diyemedim..

~
burayı çok özledim

~

pro.engineer

pro.engineer

Üye
itiraf etmeliyim ki makine mühendisliği bayanlara göre değilmiş :D çok zorlanıyorum ama böyle bile erkeklere taş çıkartıyorum :) hedefim sınıfta ilk 10'a girmek.
ikinci öğretim misin yoksa :)
benim de makine ama şimdilik hazırlık aşamasında :)itiraf ediyorum bu bilgisayarı aldığım için evlatlıktan reddedileceğim

DDorlion

DDorlion

Üye
ikinci öğretim misin yoksa :)
benim de makine ama şimdilik hazırlık aşamasında :)itiraf ediyorum bu bilgisayarı aldığım için evlatlıktan reddedileceğim
Bende Olsam Bende Reddederim :D

pro.engineer

pro.engineer

Üye
acımasız olmayalım lütfen :D

FatoŞ

FatoŞ

Üye
itiraf etmeliyim ki ona dair şiirlerim ve ona bakarak yazdığım ve onun bilmediği nice şiirlerim var..
~ mezarında rahat uyu emi .. şiirlerim sanadır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
fatoş kaç yaşındasın ya seni tanı gibiyim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
itiraf etmeliyim ki ona dair şiirlerim ve ona bakarak yazdığım ve onun bilmediği nice şiirlerim var..
~ mezarında rahat uyu emi .. şiirlerim sanadır
Mezarında rahat uyu derken... şiirlerini yazdığın kişi hayatta değil mi şu an :(

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ