Tavsiye Quiet Hours: Ses ayarlarıyla oynamadan huzurlu saatler!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Quiet Hours: Ses ayarlarıyla oynamadan huzurlu saatler!

Quiet Hours uygulaması, adından da anlaşılacağı gibi zor olanı yapıyor ve telefonun uyarı sesleri üzerinde hakimiyet kurarak size istediğiniz zaman aralıklarında "huzurlu saatler" yaşatıyor. Artık telefonu gece yatarken veya düzenli olarak sessize almanız gereken ortamlarda yahut da önceden planladığınız bir toplantı sırasında sessize almak zorunda kalmayacaksınız.

Bundan böyle yatarken telefonun sesini kapatmaya gerek kalmaksızın; arama, twit veya sms seslerinden kurtulabilir, gönül rahatlığıyla uyuyabilirsiniz.

Live tile özelliği de bulunan bu sistematik sessize alma uygulamasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Ancak "zamanlamalı sessize alma" işlevini kullanabilmek için uygulamaiçi satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats, 4MaGuS ve 2 diğerleri

4MaGuS

4MaGuS

Üye
böyle bir program bekliyorum çok yararlı benim için cuma saatlerini direk sesize alınabilir mesela haber için :tşk: birde aynı program içerisinde ileride telefonu istedigin zaman diliminde oto kapanma gibi özellikler veya istelin saatte oto program açma kapama özelliği de gelse süper olur geliştirici ile konuşmak gerekiyor

csH

csH

Üye
vaaay iyiymiş lazımdı bu :tşk:

beats

beats

Üye
güzel uygulama :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız bir konuya dikkatinizi çekeyim.
Microsoft'un kısıtlaması nedeniyle arkaplan görevleri yarım saatte bir çalışabildiğinden, sessize alma görevinde 1 ila 30 dakika arasında sarkmalar olabilir.
O yüzden uygulamayı sessize almak istediğiniz zamanın yarım öncesine programlamakta fayda var. Örneğin saat 00:00'da sessize almak istiyorsanız 23:30 diye ayarlayın.
Böylece 23:30 ile 00:00 arasında bir saatte sessize alınır.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve beats
csH

csH

Üye
yarımlar ayarlanmıyor ki

laplace06

laplace06

Üye
bu uygulamanın Full versiyonunda ne var farklı acaba. Buy Full versiyon seçeneği var da...

csH

csH

Üye
full versiyonda bi kez ayarlıyorsun sanırım sürekli açmak zorunda değilsin

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ezan vakti uygulamaları ile entegre edilebilse cuma namazı saatlerinde de otomatik olarak sessize geçer :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
yarımlar ayarlanmıyor ki

Evet, sonradan farkettim yarımlar ayarlanmıyor.
Biraz geliştirilmesi lazım.
Hem yarımlar konulmalı, hemde zamanlama konusunda biraz daha özelleştirme imkanı tanınmalı.
Mesela belli günleri seçebilmek gibi...

• Beğen
Tepkiler: AsLan Y
csH

csH

Üye
Evet, sonradan farkettim yarımlar ayarlanmıyor.
Biraz geliştirilmesi lazım.
Hem yarımlar konulmalı, hemde zamanlama konusunda biraz daha özelleştirme imkanı tanınmalı.
Mesela belli günleri seçebilmek gibi...
aynen katılıyorum zamanla geliştirici de geri dönüşlere göre uygulamasını istenillen seviyeye ulaştırır herhalde

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yarımlarda eklenmiş güzel bir uygulama ancak güncelleme ile haftalık düzenlemeye izin verillmeli mesela her pazar 12:00 ile 14:00 arası sessiz olsun gibi günlük ayarlamaları için çalışıyordur sanarım çok güzel program

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: okula gitmeden ayarlarım iyi uygulama

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu gün güncelleme geldi ve her gün için ayrı ayarlamalar yapıla biliyor ses konusunda bana göre tek eksiği kaldı oda 1 gün içerisinde bir kaç ses programı ekleme şuan tek ayarlama yapışıyor buda olursa muhteşem olur aslında şuan bile çok güzelde

csH

csH

Üye
Bu geliştirici bizim forumu rakip ediyor herhalde ne istediysek ertesi gün güncellemeyle geliyor 2-3 güne ayni gün içine farklı program ekleme de gelir:D burdan sana sesleniyorum amaze pictures inc bize 8.1i de getir :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu geliştirici bizim forumu rakip ediyor herhalde ne istediysek ertesi gün güncellemeyle geliyor 2-3 güne ayni gün içine farklı program ekleme de gelir:D burdan sana sesleniyorum amaze pictures inc bize 8.1i de getir :D
o kadar degilde acaba bunu yapan kişi bir kaç değişiklikle isteidiğimiz saatte istedigimiz prgoramı açma veya kapama yeri geldiğini teli kapama hatta rast atma gibi özelliklerde eklene bilir bunlarda önemli eksiklikler bence daha önceden yazmıştım görmezse diye tekrar belirteyim dedim :)demin tekrar kontrol ettiğimde bir güncelleme daha gelmiş bu arada ama istediğim özellik daha yok ama yeni bir şey fark ettim uygulama içinde "pin bölüme set tile" kısmına istediğiniz ses seviyesini girerseniz o ayarı Livetle olarak ana menüye atıyor bu sayede telefonu açıp kapatınca veya bir anlık kısmak istediğinizde veya tuşsuz çoğaltmak için hep sabit değerler ekşiye bilirsiniz bu özellikte cidden çok önemli ana ekrana 3 tane ses ayarı ekledim bunda sınır olacağını düşünüyorum zaten 2 den fazlada kullanılmazprogram tekrar güncelleme aldı yeni bir şey pek fark edemedim buyrunhttp link