Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Unlock yaptın demi yaptıysan ,ilk mesajda Bi dosya paylaştım cihazı görmeyenler için dosyalar diye onu indir sonra bilgisayara sağ tıkla yönet de aygıt yöneticisi de orda telefonun olcak sağ tıkla guncelleştir gibi bişey Olcak işte ona tıkla ve indirdiğin dosya yolunu göster olur büyük ihtimal

dakamon

dakamon

Üye
Vay arkadaş jeilbreak yaptınız herhalde :D

aloistanbul

Üye
Unlock yaptın demi yaptıysan ,ilk mesajda Bi dosya paylaştım cihazı görmeyenler için dosyalar diye onu indir sonra bilgisayara sağ tıkla yönet de aygıt yöneticisi de orda telefonun olcak sağ tıkla guncelleştir gibi bişey Olcak işte ona tıkla ve indirdiğin dosya yolunu göster olur büyük ihtimal

aynen yaptım bunları

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bide 2 den fazla yüklesek, üstüne bide hafıza kartına atsak :D

narnia16

narnia16

Üye

Daha önce kullanıcılar kulübü konusunda paylaşılmıştı ama görmeyenler için marketten kaldırılan youtube uygulaması :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler dungeon 4 deneyen varmı o oyunu çok istiyorum adamlar bildiğim wow'u telefona uyarlamıslar :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi

Daha önce kullanıcılar kulübü konusunda paylaşılmıştı ama görmeyenler için marketten kaldırılan youtube uygulaması :D

çalışıyor mu? Çalışıyorsa eklerim başa

respection123

Üye
Bu windows7 64 bit . IpOverUsbSvc hatasından naptımsa kurtulamadım :(

Heimdalll

Heimdalll

Üye
modern combatı yükledim açıyorum şimdi

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi