Tavsiye lg g2 1.371 TL ?

Sponsorlu Bağlantılar

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 1.371 TL ?
merhaba arkadşlar az önce kıyas.la ya bakıyordum orada g2 ye bastım ve 1.371 TL fiyatı yazıyordu bu nekadar doğru fiyat hala düşer mi almayı çok istiyorum uygun fiyatlı olursa bunu alıcam

LimePie

LimePie

Üye
düşer fiyatı lg g3 çıkınca dahada düşer diye tahmin ediyorum lg g2 süper bir cihaz

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
nisanın sonu yad mayısın başlarına kadar fiyat düşer mi yoksa başa modellere mi yöneliyim bütçe 1300

LimePie

LimePie

Üye
1.300 tlye alabileceğiniz en iyi telefon lg g2dir performansı çok iyi ben kullandım ama s4ün ekranı daha hoşuma gitti hemde hafıza kartıda takılıyor yoksa değiştirmeyecektim fiyatıda düşer biraz daha bekleyin isterseniz

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
ölümüne

ölümüne

Üye
HTC butterfly cihazına da bir bakın

forever_

forever_

Üye
    Konu Sahibi
tmm onu bi kenara yazıyım

LimePie

LimePie

Üye
bence butterfly almayın 8mp kamerası ve snapdragon s4 işlemci var lg g2de snapdragon 800 13 mp kamera var ayrıca adreno 330 gpuda bulunmaktahemde butterfly lg g2ye göre eski bir cihaz

ölümüne

ölümüne

Üye
Butterflyın özellikleri yeterli hem de kart girişi mevcut hafıza sıkıntısı yok tasarımı da çok hoş düşünürse diye söyledim yarın sekiz çekirdekli cihazlar geldiğinde g2 de eski olacak butterfly 4.4ü de alacak bana sorarsanız yeterli derim sadece bir öneri

The SLayeR

The SLayeR

Üye
lg g2 gercekten mükemmel kullanan yakınımlar tavsye edio hep

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
1371 mi. Ben sana istersen özelden 1350 olan linkini atıyım netten falan değil gidip mağazadan alabilirsin. Bende çok kararsızım birsürü model var. Sırf markası LG olduğu için bile alma diyenler var, S3 ü bile düşürdüm büyüklüğünden dolayıda biraz kararsızım.

messevim

messevim

Üye
1371 mi. Ben sana istersen özelden 1350 olan linkini atıyım netten falan değil gidip mağazadan alabilirsin. Bende çok kararsızım birsürü model var. Sırf markası LG olduğu için bile alma diyenler var, S3 ü bile düşürdüm büyüklüğünden dolayıda biraz kararsızım.
G2 kesinlikle büyük bir cihaz değil. 5.2" olmasına rağmen ele çok güzel oturuyor. Ben sipariş verdiğim gün çok kararsız kaldım 5.2" nasıl kullanırım cebime nasıl koyacagim falan düşünürken geldiği gün telefonu ilk işim cebime koydum denedim rahatsızlık veriyor mu diye. inanın bana hissetmiyor sunuz bile. Benim bundan önce ki telefonum 4.5"lık Bir telefondu o bundan daha fazla rahatsızlık veriyordu. Kasa sinin kaba olmaması ve telefonun ince olması bunun en büyük nedeni. Şu anda sanirim çerçeve kalınlığı en az olan telefon g2. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Yalnız almadan önce iyi karar ver. 16 gb vs 32 gb açısından söylüyorum

dayannight

dayannight

Üye
Butterflyın özellikleri yeterli hem de kart girişi mevcut hafıza sıkıntısı yok tasarımı da çok hoş düşünürse diye söyledim yarın sekiz çekirdekli cihazlar geldiğinde g2 de eski olacak butterfly 4.4ü de alacak bana sorarsanız yeterli derim sadece bir öneri
yurt dışında satılanlarda sd kart yuvası bulunuyormuş bizde satılanlarda yokmuş bu tip telefonlara sd kart takılamaması çok saçma

Üst Alt