Mia Alfanso
Üye
Bizde artık yarın subway gelisin diye duva ederiz![]()
2 el oynadım sildim çok sıkıcı
Bizde artık yarın subway gelisin diye duva ederiz![]()
windowsphonehub.in sitesindeki plants vs. zombies çalışmıyor haberiniz olsun.
beleş oyun oluncaBlack konusunu geçmek uzere![]()

Kendiniz oynadınız mı? Açılmasını demiyorum.gameswphone daki çalışıyor
Arkadaşlar bir yabancı sitede şu cümleyi gördüm 10 uygulama ile ilgili çevirir misiniz ?
Cümle şu:
"With the App Studio release Microsoft has also introduced a great news for developers: now you’ll be able to unlock a Windows Phone device even without a paid developer account. The difference is that you’ll be limited to unlock just 1 phone and to side load up to 2 apps, while regular developers will continue to be able to unlock up to 3 phones and to side load up to 10 apps."
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone appstudio hesabıyla sadece bir cihazı unlock edip aynı anda iki uygulama kurulu bulundurulabilir. Ücretli dev hesabıyla ise 3 cihaza kadar unlock edilip 10 uygulamaya kadar yükleme yapılabilir.

Zaten Bi subway bide Temple 2Windows Phone appstudio hesabıyla sadece bir cihazı unlock edip aynı anda iki uygulama kurulu bulundurulabilir. Ücretli dev hesabıyla ise 3 cihaza kadar unlock edilip 10 uygulamaya kadar yükleme yapılabilir.

hocam ilk mesajda varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfu ll konuya eklersen sevinirim
Windows 7 (32&64) Oluyormu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfu ll konuya eklersen sevinirim
Kendiniz oynadınız mı? Açılmasını demiyorum.
Temple runz çalışıyor mu bu linkteki ya da brave