Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar bir yabancı sitede şu cümleyi gördüm 10 uygulama ile ilgili çevirir misiniz ?
Cümle şu:
"With the App Studio release Microsoft has also introduced a great news for developers: now you’ll be able to unlock a Windows Phone device even without a paid developer account. The difference is that you’ll be limited to unlock just 1 phone and to side load up to 2 apps, while regular developers will continue to be able to unlock up to 3 phones and to side load up to 10 apps."

Kaynak:

skynet

Üye
1.si pc'deki 4 usb girişinde de denedim ama yok hep IpOverUsbSvc uyarı veriyor
2.si ise arkadaşın da deği gibi power tools hata veriyor bilmem ney ney uyumlu değil diye

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
power tools telefonu görmüyor.

telefonun ekranını açık tutun büyük ihtimal çözzülür sorun
2.si ise arkadaşın da deği gibi power tools hata veriyor bilmem ney ney uyumlu değil diye

power tools ekledim ilk mesajda onu deneyin büyük ihtimal olur ıpover hatasınıda @bulutsuzgece eklemişti sanırım ilk mesaja

realname11

Üye

bende herşeyi denedim ama IpOverUsbSvc hatası alıyorum :S

yasiiin97

Üye
telefonun ekranını açık tutun büyük ihtimal çözzülür sorun

power tools ekledim ilk mesajda onu deneyin büyük ihtimal olur ıpover hatasınıda @bulutsuzgece eklemişti sanırım ilk mesaja
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklüIpOverUsbSvc hatası için windows update'den winusb device'yi güncellemeniz lazım. Güncellemeden sonra hata gidiyor.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklü
visual studio yuklemedim .lite sdk yı kurdum . sonra power tools yüklenmedi .internetten dosyalarını buldum onu indirip çalıştırdım .şu an sorunsuz çalışıyor
ekran açık olduğu halde tanımıyor. Bilgisayarınızda hangi visual studio sürümü yüklüIpOverUsbSvc hatası için windows update'den winusb device'yi güncellemeniz lazım. Güncellemeden sonra hata gidiyor.

@skynet bendede bu hatayı verdi kapatıp açtım pcyi tekrar girdim developer a baktığımda cihaz unlock olmuştu

ilk mesajda verdiğim power toolsu deneseniz bi ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar bir yabancı sitede şu cümleyi gördüm 10 uygulama ile ilgili çevirir misiniz ?
Cümle şu:
"With the App Studio release Microsoft has also introduced a great news for developers: now you’ll be able to unlock a Windows Phone device even without a paid developer account. The difference is that you’ll be limited to unlock just 1 phone and to side load up to 2 apps, while regular developers will continue to be able to unlock up to 3 phones and to side load up to 10 apps."

Kaynak:
galiba parayla yapılan unlockda 10 uygulama bizim yaptığımızda 2 uygulama yükleniyor diyor

@bulutsuzgece

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bu arada amazing spiderman'i deniyrum bakalım

Bay H

Bay H

Üye
arkadaşlar wp power tools programı bildiğiniz gibi kayıt ediyor yüklediğiniz uygulamaları. Hafızadan yüklediğiniz uygulamaları silerek tekrar yükleme yapılabiliyor en azından benim gördüğüm bu yöndeydi, emin olmamakla birlikte akşama kadar teyit edip net bir yazı yazıcam.

yasiiin97

Üye
visual studio yuklemedim .lite sdk yı kurdum . sonra power tools yüklenmedi .internetten dosyalarını buldum onu indirip çalıştırdım .şu an sorunsuz çalışıyor

@skynet bendede bu hatayı verdi kapatıp açtım pcyi tekrar girdim developer a baktığımda cihaz unlock olmuştu

ilk mesajda verdiğim power toolsu deneseniz bi ?
telefon unlock şuan ama ilk mesajdaki power tools'u da denedim normalini de denedim ikiside telefonu tanımadı

skynet

Üye
Sdk yı kaldırıp tekrar kurayım dedim ve hata çıktı bunun anlamı nedir

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
telefon unlock şuan ama ilk mesajdaki power tools'u da denedim normalini de denedim ikiside telefonu tanımadı

peki.şunu dene telefonu usbden çıkan aygıt ve yazıcılardan telefonunu bul unut veya sil olcak neyse işte kaldır onu ordan tekrar usb ile tak depolama filan açılırsa yine dene power toolsu
Sdk yı kaldırıp tekrar kurayım dedim ve hata çıktı bunun anlamı nedir

vistamı o?

skynet

Üye
win 7

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaşlar wp power tools programı bildiğiniz gibi kayıt ediyor yüklediğiniz uygulamaları. Hafızadan yüklediğiniz uygulamaları silerek tekrar yükleme yapılabiliyor en azından benim gördüğüm bu yöndeydi, emin olmamakla birlikte akşama kadar teyit edip net bir yazı yazıcam.
zaten silip silip tekrar yüklüyoruz

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bendede var sdk yı kuramıyorum

abi tamamen herşeyini kaldırın çünkü o program ekle kaldır 4 ayrı program var 4ünüde kaldırıp deneyin ,net framework 4.5.1 yüklü olduğundan emin olunsonra yeniden yükleyin deneyin

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
arkadaslar amazing spiderman çalısıyor sıkıntı yok

skynet

Üye
Revo ile herşeyi kaldırıp tekrar kuruyorum ama yok olmuyor ayrıca 4.5.1 kurulu ve güncel

Üst Alt