Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Zaten app deployment uygulması ile unlock olmuş her cihaza istenilen uygulama yüklenebiliyorki bilinen bir şey.
Kaç kişi biliyor? Madem herkes bunu biliyor neden şuana kadar bu forumda kimse yapmadı? Veyahut yaptı neden kimseyi bilgilendirme gereği duymadı?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ayrıca konu alıntı ve başka bir konudan alınmış yerel sitelerden alıntı yapmak yasak.

Yönetici tarafından düzenlendi:

respection123

Üye
Ne bu kilit falan arkadaşlar?Düne kadar niye subway niye temple gelmedi diyordunuz.Alın size yükleyin işte.Konu kilitlemenin peşindesiniz.Bırakın modlar karar versin.

csH

csH

Üye
register diyorum sonra şifre giryorum bişey olmuyo:bilmm

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kaç kişi biliyor? Madem herkes bunu biliyor neden şuana kadar bu forumda kimse yapmadı? Veyahut yaptı neden kimseyi bilgilendirme gereği duymadı?
Tamam çok sevdiysen kalsın konu forum kurallarını hatırlattık ve Özgür abi ile bu konuyu açma hakkında konuştum. Bu konu açılmadan önce ok moderatörler bilir işlerini.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Tamam çok sevdiysen kalsın konu forum kurallarını hatırlattık ve Özgür abi ile bu konuyu açma hakkında konuştum. Bu konu açılmadan önce ok moderatörler bilir işlerini.

2008den be burdayım buranın eskilerinden sayılırım.Bir bildiğim var ki konuyu açtım.Kilitlensin zaten önemli olan bilgiyi paylaşmak sen bildiğin halde paylaşmamışsın ve bunları yüzümüze vuruyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
2008den be burdayım buranın eskilerinden sayılırım.Bir bildiğim var ki konuyu açtım.Kilitlensin zaten önemli olan bilgiyi paylaşmak sen bildiğin halde paylaşmamışsın ve bunları yüzümüze vuruyorsun ?
Tartışmaya gidiyor sonu iyi olmayacak. Yerli haber sitelerinden alıntı yapmak yasak. Sadece bunu derim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ya zatenyapan eden yok bide neyin tartışması bu moderatör karar verir kilite siz niye bu kadar takıyosunuz boşverin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1- Orada paylaşılan forumda ki bir yazı haber yazısı değil.
2- Bu haber sadece orada değil çok iyi bilinen başka bir forumda daha paylaşıldı.
3- Eğer konuyu açan arkadaş esas kişiden izin aldıysa herhangi bir "forum" yazısı paylaşılamaz bilginlendirme için kullanılamaz diye bir yazı okumadım ben.
Bu bir kullanıcı tarafından forumda paylaşılan bir yazıdır "HABER" değildir.
Tamam ben polemiğe girmeyeceğim. Gereği yapılır uyarıda bulundum.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
sago ss atarmısın anlamadım?

csH

csH

Üye
the device is currently unlocked for development yazıyor herhalde unlock oldu

respection123

Üye
Arkadaşlar tartışma çıkarmayalım.Burası maxicep