Öneri Pc'm Hakkında Performans Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Pc'm Hakkında Performans Düşünceleriniz
Merhaba arkadaşlar 1-2 ay önce notebook aldım hespiburadadan fakat daha oyunlarla zorlamaya vaktim olmadı.Performansı hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum ve oyunlarda nasıl bir performans alırım ? Oyun önerilerinizide bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Sistemim :
Samsung
İntel i5 3230M 2.6 Ghz TurboBoost ile 3.1 Ghz işlemci
Amd Radeon Hd 7670M 2Gb 128 bit ekran kartı
6 Gb Ram
750 Gb HDD

fuko08

fuko08

Üye
Beklentinin altında sonuçlar verebilir. Piyasadaki tüm oyunları orta grafiklerde oynarsın diye düşünüyorum. Bu sistem seni bayağı idare eder

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
i5 Olması Şimdilik Performanslı Olmasada Yolda Bırakmayacağını Zannediyorum. Almışken i7 Olması Daha Artı Sağlayabilirdi.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
Tabi Orası Öyle Ama i5 le De Oyunların Grafik Ayarlarını Yaparak Oynayabilirsin, Tabi Bu Son Birkaç Yılda Çıkan Oyunlar İçin.
Evet..Battlefield4 ü indirdim az önce yükledim.Ultrada kasma demiyimde akıcılık azalarak oynayabiliyorum fakat tabi bu benim hoşuma gitmiyor :D Medium ve highta akıcı lowda ise çok çok daha akıcı oluyor :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
O Zaman Hayırlı Olsun Güle Güle Parala :ehe ( Güle Güle Eskit :) )

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim sen bazı çok bilmişlerin lafına BAKma ben dell inspiron 5521 alırken ekran kartı hd8730 bununla gta 4 ü lowda kasar dediler ben ultrada oynuyorum yeminle kasmadan benm masaüstünde bile gt9400 ekran kartı var çok zayif bu ekran kartı gta4 ü lowda 0 kasmayla oynuyorum gt9400le görüntü bile alamazsın diyolardı

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen bazı çok bilmişlerin lafına BAKma ben dell inspiron 5521 alırken ekran kartı hd8730 bununla gta 4 ü lowda kasar dediler ben ultrada oynuyorum yeminle kasmadan benm masaüstünde bile gt9400 ekran kartı var çok zayif bu ekran kartı gta4 ü lowda 0 kasmayla oynuyorum gt9400le görüntü bile alamazsın diyolardı
Gta 4 elimde var ama kurmadım daha haftasonu kurmayı düşünüyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Tebrikler, zeki adam bulmuş.. Bu şekilde konuşmaya bu şekilde cevap düşüyor bana.

MaxipmaN

Üye
pc samsung sanırım :) benimkiyle tıpa tıp aynı özellikleri de ondan tahmin ettim

exp_l0it

exp_l0it

Üye
uzun süre idare eder.. 10 sene filan.. :D

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
gayet iyi işlemcide güzel erkan kartıda iyi ramde yeterli tek laf güle güle kullan. güncellemelerini adam akıllı yaptık dan sonra oyunlarda herhangi bir sorun çıkarmayacağından eminim. oyun önerimde: COD serisi veya battlefield serisi.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
@Mesut Aktaş
i5 yerine i7 almanın oyun için çok bir faydası yok.. + i7 daha fazla ısınır.
ayrıca birçok markanın i5 modellerinde ısınma sorunu görülmezken i7lerin genelinde ısınma sorunu görülüyor.

i3 +gt740m ile i7 +gt710m düşün.
i7 pc ye 5 kuruş vermem ben gider i3 alırım :oke:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
    Konu Sahibi
gayet iyi işlemcide güzel erkan kartıda iyi ramde yeterli tek laf güle güle kullan. güncellemelerini adam akıllı yaptık dan sonra oyunlarda herhangi bir sorun çıkarmayacağından eminim. oyun önerimde: COD serisi veya battlefield serisi.
Call Of Duty Modern Warfare 2,3 ü bitirdim bu bilgisayarla Battlefield4 oynuyorum ara sıra ve fifa 14 vazgeçilmezim :)

• Beğen
Tepkiler: esatkral
Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Call Of Duty Modern Warfare 2,3 ü bitirdim bu bilgisayarla Battlefield4 oynuyorum ara sıra ve fifa 14 vazgeçilmezim :)
Gerçekten fifa14 benim içinde vazgeçilmez. çok güzel yapmış adamlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
@Mesut Aktaş
i5 yerine i7 almanın oyun için çok bir faydası yok.. + i7 daha fazla ısınır.
ayrıca birçok markanın i5 modellerinde ısınma sorunu görülmezken i7lerin genelinde ısınma sorunu görülüyor.

i3 +gt740m ile i7 +gt710m düşün.
i7 pc ye 5 kuruş vermem ben gider i3 alırım :oke:
Katılıyorum i7 daha fazla ısınır mesela benim msi i5 modelinden daha fazla ısınıyor ama abartılacak kadar değil 5 derece falan farkediyor. Ama i3 ile de kıyaslanmaz şimdi hasan :D

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Katılıyorum i7 daha fazla ısınır mesela benim msi i5 modelinden daha fazla ısınıyor ama abartılacak kadar değil 5 derece falan farkediyor. Ama i3 ile de kıyaslanmaz şimdi hasan :D

i3 le i7 kıyaslamadım.
i3 le i5 in farkı turboboost
bende i5 var ama turboyu kapattım çok ısınıyor :kıskıs:

oyun için sistem kıyasladım
i3 ve 740m mi yoksa
i7 ve 710m mi sen seç :ehe