Titanium Backup Pro Key fu ll Türkçe 1.2.3 Apk İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halilatici

halilatici

Üye
    Konu Sahibi

Titanium Backup Pro key, Buda farklı versiyonu ve özellikli .yedekleme programıdır tüm uygulamaların ve sistem bilgilerinizin yedeğini alır;
cihazınıza sürekli format ve root atıyorsanız,ve uygulamları tekrar tekrar kurmak istemiyorsanız,
yedek alarak bu dertten kurtulabilirsiniz.unutmadan cihazının rootlu olması gerek.

————————————————————-

Boyut:6-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

• Beğen
Tepkiler: akifd, Silinen Üye 484994 ve 212celal

avantis

avantis

Üye
bunu da indirdim. Bu linkteki çalışıyor. İnşallah sonra hata almayız. Full yükleniyor problem yok. Teşekkürler

212celal

212celal

Üye
Teşekkür ler

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

sinannanis68

Üye
Eline sağlık olsun dostumEline sağlık olsun dostum

98farom98

98farom98

Üye
:tşk: bu arada link kırık

corus54

corus54

Üye
Link kirik

berdes

berdes

Üye
Selamlar benim birkaç sorum olacak bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
cihazım rootlu s3 mini, playstore'a bağlanma sorunu yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim.
fabrika ayarlarına sıfırlar isem bu sorun çözülecek diye düşünüyorum.
kafamı kurcalayan olay şu;
sıfırlama sonrası gravity box tarzı programlarla yaptığım değişiklikler kaybolur mu?
birde titanium backup un yedekleme olayını çözemedim. fabrika ayarlarına döndükten sonra titanium backup da gitmiycek mi :D
ben nasıl yedeklediğim programları geri alıcam bunun mantığını çözemedim bi türlü. yani titanium backkup yedekleme mantığını kısaca izah edebilecek olan varsa minnettar olucam. kullanmayı bilmiyorum çünkü.. teşekkürler :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
cihazım rootlu s3 mini, playstore'a bağlanma sorunu yaşıyorum ne yaptıysam çözemedim.
sıfırlama sonrası gravity box tarzı programlarla yaptığım değişiklikler kaybolur mu?
birde titanium backup un yedekleme olayını çözemedim. fabrika ayarlarına döndükten sonra titanium backup da gitmiycek mi :D
ben nasıl yedeklediğim programları geri alıcam bunun mantığını çözemedim bi türlü. yani titanium backkup yedekleme mantığını kısaca izah edebilecek olan varsa minnettar olucam. kullanmayı bilmiyorum çünkü.. teşekkürler :)

Dosyalari hafiza kartina yedekleyebilirsin ve sıfırladıktan sonra titanium backup yeniden yukleyeceksin ve geri yukleme yapacaksin.

• Beğen
Tepkiler: berdes
corus54

corus54

Üye
Fredon yukledinmi

• Beğen
Tepkiler: berdes
berdes

berdes

Üye
Evet
Fredon yukledinmi
Evet markete girememe sebebim freedom 'un sisteme verdiği zarar yüzündenmiş. çözdüm olayı root explorer ile :)
teşekkür ederim cevap için bu konuda bilgilendirecektin sanırım.
Dosyalari hafiza kartina yedekleyebilirsin ve sıfırladıktan sonra titanium backup yeniden yukleyeceksin ve geri yukleme yapacaksin.
Anladım şimdi mantığı, hafıza kartı aklıma gelmemişti :utan teşekkür ederim cevap için :smartass:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Evet

Evet markete girememe sebebim freedom 'un sisteme verdiği zarar yüzündenmiş. çözdüm olayı root explorer ile :)
teşekkür ederim cevap için bu konuda bilgilendirecektin sanırım.

Anladım şimdi mantığı, hafıza kartı aklıma gelmemişti :utan teşekkür ederim cevap için :smartass:

Wipe yapmazsan dosyalar silinmiyor sanırım yani hafiza kartina tasimadanda olabilir

sefo1

sefo1

Üye
apk olarak koysan bir zamet mersi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt