4.4 Ve Art

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yok fazla uzatmazlar arasını :) yeni cihaz daha

manguru022

manguru022

Üye
Direk s4 icin ocak sonu subat ortaları diyorlardı. Lanet girsin bro :)

alical33

alical33

Üye
samsunga art ile rehber açılması çözümlenir inşallah güzel düşünmüş bence google
Beyler samsunglara ne zaman gelecek bu illet? Bekle bekle sabır kalmadı windows phone olayına döndü bu iş.
hacım sende ne çektin bu güncellemelerden :) i5 alcam diyordun s4 mini nerden esti ?

nanotex

nanotex

Üye
hacım sende ne çektin bu güncellemelerden :) i5 alcam diyordun s4 mini nerden esti ?
Dostum dışarıdan bi arkadaş getiriyordu sonra sınırda takıldı filan dedi zaten fazla param yoktu okul başlayacaktı gittim aldım s4 miniyi. Gayette akıyor telefon tavsiye ederim.

reflex

reflex

Üye
S4 miniye kesin guncelleme gelir donanimida yeterince iyi ve yeni hic doğru duzgun guncellemede almadiS4 miniye kesin guncelleme gelir donanimida yeterince iyi ve yeni hic doğru duzgun guncellemede almadi

Invoke

Invoke

Üye
Zaten mesele ne zaman geleceği. Neyse ART konusunu S4mininin güncelleme tartışmasına çevirmeyelim. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
alical33

alical33

Üye
Dostum dışarıdan bi arkadaş getiriyordu sonra sınırda takıldı filan dedi zaten fazla param yoktu okul başlayacaktı gittim aldım s4 miniyi. Gayette akıyor telefon tavsiye ederim.
bende note 3 aldım dostum benide bunaltti wp

muratvemine

muratvemine

Üye
Ekran tepkime hizlari dusuk oldukca android hep yerlerde olucaktir.Googleden arastiriniz ;)

aegeanxtr

Üye
Merhaba. Telefonum xperia ray. cm-11.0-20140320-NIGHTLY-LegacyXperia-urushi yüklü. ART yi denemek istiyorum ama geliştirici seçenekleri menüsünde runtime diye bir seçenek yok nedendir acaba?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Romun geliştiricisine sorcan onu :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
4.4 olan ve art desteği olan bi romla :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Onu sen bulcan :) ben ne biliyim kuklabmadığım şeyi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek :) benden hızlısı yoktur :D

Invoke

Invoke

Üye
Xperia Ray, LX 4.4de ART seçeneği var, geliştirici seçeneklerinde.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
silentattack

silentattack

Üye
Bu Art runtime ı note 3 e de uyarlamışlar ama yeniden başlatınca dalvik e dönüyor tekrar :D

Invoke

Invoke

Üye
Zaten ART seçtikten sonra yeniden başlatmak gerekir, yeniden başlatmadan geçemezsin. Nasıl oluyor o zaman? :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt