Lg g2 güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Güncelleme verince ne oluyor ki ? Degisen dogru durust bir sey oldugu yok .
Nexus 4 kullanmis biri olarak soyluyorum :)

Never Back Down

Never Back Down

Üye
şimdi burda fiziksel özelliklere bakarsak g2
işlemcide aynı nexus 5le
ama şimdi g2 varkende nexus 5 almak abes geliyor

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Yav ne gelistirici android ikiside

anilari35

anilari35

Üye
tamam sen g2 ni kullanırken mutluysan bitmiştir bırakta alacaklar karar versin işe yarayıp yaramadığına :)

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheMadness, Invoke ve ~N.A.W.Y~
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Herkes ture yi dinlesin ben pes ediyom

Invoke

Invoke

Üye
Diablos butun konulardaki yorumlara baktım g2 konularına hepsınde egoist şekilde telefonu sadece övmüşsün dünyanın en iyi telefonu durumuna getirmişsin hani telefonu bıraksan sanki nükller saldırı yapacak öyle anlatıyorsun :) burda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
sende biliyorsun bal gibi nexus 5 in g2 den daha iyi oldugunu:coold:
bak ben telefonu kötülemiyorum yalnış anlamayın fakat 1300 tl ye nexus 5 almak varken niye gidip 1600 e g2 alayımki ? haksızmıyım ? şimdi sen söyle nexusun hardware daha iyi deilmi güncelleme konusunda dünyadaki en iyi cihaz deilmi vs. vs. ?

Ben de okuyorum ama hiç öyle bir şey okumadım daha "aman boşverin şunu almayın, g2 en iyisi" gibisinden bir şey görmedim. Sadece cihazdan memnun olduğunu söylüyor.

Nexus 5'in G2'ye göre; G2'nin de Nexus 5'e göre üstün yanları var.

Abartıyorlar .:)
Her cihazdan gelir o ses bastırırsan ...

Her cihazdan gelmez.

G2 medya , kamera birkaç yönden Nexus 5'ten daha iyi. Nexus 5 ise hız ve güncelleme olarak iyi.

Nexuslarin Geliştirici desteği sağlam oluyor bir de o var.

+1

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Diablos butun konulardaki yorumlara baktım g2 konularına hepsınde egoist şekilde telefonu sadece övmüşsün dünyanın en iyi telefonu durumuna getirmişsin hani telefonu bıraksan sanki nükller saldırı yapacak öyle anlatıyorsun :) burda amaç insanlara yardımcı olmak değilmi ? forumya burası o zmaan bende discovery kullanıyorum başlayım en iyi discovery başka telefon almayın vs. gibi laflara yapmayın arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım bırakalım artık egoistligin lüzumu yok arkadaşa g2 aldırıpda pişman bırakmaya gerek yok(Nexus 5 varken) belki bunlar zoruna gidebilir ban atabilrsin ama gerçekler bunlar yani
sende biliyorsun bal gibi nexus 5 in g2 den daha iyi oldugunu:coold:
bak ben telefonu kötülemiyorum yalnış anlamayın fakat 1300 tl ye nexus 5 almak varken niye gidip 1600 e g2 alayımki ? haksızmıyım ? şimdi sen söyle nexusun hardware daha iyi deilmi güncelleme konusunda dünyadaki en iyi cihaz deilmi vs. vs. ?

Öncelikle üslubunuza dikkat edin ...
1- Egoist bir tavır hiç bir konu da almam . Beni biraz olsun tanımış olsanız bu yorum da bulunmazsınız .
2- Bildiğim şeyleri söylemekten hiç bir zaman çekinmemişimdir , karşı tarafı kırmadan tabi ...
3- Bana göre kesinlikle G2 daha iyidir . ( Her yönüyle )
4- İnsan kendi doğrularını , forum kuralları içerisinde söylemekte hürdürler ...

Galaxy Nexus , Nexus 4 da kullanmış biri olarak , Nexus 5i de incelemiş biri olarak , kesinlikle LG G2 daha iyi bir cihaz diyerek sözlerimi tamamlıyorum .

Keyifli forumlar

Invoke

Invoke

Üye
Değişen bir şey var. Güncelleme ile nasıl değişen bir şey olmaz. Kitkat ciddi anlamda daha iyi performans sunuyor bence. Siz 2GB ramli 4çekirdekli cihazlarda farkı hissedemiyorsunuz belki ama ben 512mb 1ghz tek çekirdekli cihazımda 4.4'ün ciddi anlamda iyi olduğunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve TheMadness
tapatalk

tapatalk

Üye
abi nexus 5 kayganlığıyla saçma sapan lg arayüzü aynı mı yapmayın ya :D diablos senin androidle ince olarak ilgilenmediğini biliyorum kardeşim takju yakju olayından. güncelleme işe yaramıyo diyenlere sesleniyorum ben g. nexus kullanıyorum ve ilk ics sürümünden beri bütün sürümleri kullandım çok çok fazla fark var şuan. bakın ben bundan sonra iphone kullanıcam ama siz siz olun android alıyosanız ya nexus ya da note alın.

Türe

Türe

Üye
Lg arayüzü de gayet akıcı ve yumuşak. Daha az önce arkadaşın G2 sine baktım.

avcitalip

avcitalip

Üye
Beyler cihaz nasil. Bende iphone 5 satip 32 gb modelini almayi dusunuyorum :)

Güncellemeyi unut 4.4'ten sonrası %99 gelmeyecektir ama onun haricinde herşeyi + olan bir cihaz iPhone 5'e göre bunu söyleyebilirim 32GB kafidir 16GB alma çok bir yer kalmıyor canın sıkılır ;) hafıza sorununu otg kablosuyla yok edebilirsin bu arada :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Lg arayüzü de gayet akıcı ve yumuşak. Daha az önce arkadaşın G2 sine baktım.
Mesele yusaklik degil. Cok cirkin abi bana mi oyle geliyo bilmiyorum ama android piyasasinda ki en cirkin arayuz.

docg

Üye
Beyler guncelleme yokmu hani nisan demislerdi LGturkiye facebook sayfasinda nerde kaldi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nisan diye açıklandı.
Umarım gelecek . Ah be LG ...

docg

Üye
Lg senin taaa suratına tukirim özellikle LG türkiye firmasının bir halta yaramazsiniz hani ulan nisanda 4.4.2 gelcekti şimdide nisan sonu sizi beklemekten yırttık donu yürüyün lan yalancı LG turkiye.

messevim

messevim

Üye
Güncellemenin bu kadar geç gelmesinin tek sebebi LG Türkiye yetkilileridir arkadaşlar. O kadar bi haberler ki birbirlerinden. Lg lerin çoğuna 3 uygulama güncellemesi geldi, lg yi arıyorum bana öyle bir güncelleme gelmedi diyorlar. Lg ye mesaj attım gelen cevap ta martta gelecek demişlerdi geçenlerde. yine lg yi aradım bana biz martta gelecek diye birşey söylemedik diyorlar.... HasbiyAllah

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemenin bu kadar geç gelmesinin tek sebebi LG Türkiye yetkilileridir arkadaşlar. O kadar bi haberler ki birbirlerinden. Lg lerin çoğuna 3 uygulama güncellemesi geldi, lg yi arıyorum bana öyle bir güncelleme gelmedi diyorlar. Lg ye mesaj attım gelen cevap ta martta gelecek demişlerdi geçenlerde. yine lg yi aradım bana biz martta gelecek diye birşey söylemedik diyorlar.... HasbiyAllah
Iste turkiyenin gercek yuzu bu cehalet.....

Takipçi Satın Al

Üst Alt