Hideninja VPN Pro v1.3.1 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Hideninja VPN Pro v1.3.1 Türkçe

Uygulama Tarafımdan türkçeye çevrilmiştir ilk önce iconuyla ilgimi çeken sonrada hızıyla begenimi toplayan bir uyğulamadır diger kullandıgım vpn lerden hızlı olduğunun farkına varınca bunu kullanmaya başladım artık bende sizlerede hayırlı olsun.

Açıklama
Android için FAST VPN, Hideninja VPN dolu PRO sürümü. Nerede olursanız olun çevrimiçi gizliliğinizi korumak, siteleri engelini kaldırmak. Güvenli ve tarama özel, kimliğinizi ve IP korumak.

Versiyon 1.3.1 :
Versiyon 1.2 :
V1.2 den önceki :

Google Play Adresi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bveo1990, yavuzpeh2, en-sel ve 12 diğerleri

212celal

212celal

Üye
Teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Quandrostr
Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

• Beğen

ocantas

Üye
Bi işe yaramıyor dostum çalışmıyor

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Bi işe yaramıyor dostum çalışmıyor
Eminmisiniz çalışmadığından ben şuanda bile bunu kullanıyorum sıkıntı çıkarmadı henüz başka deniyen arkadaşlarda olmuştu siz tam olarak çalışmadığına nasıl kanaat getirdiniz yada neler yaptınız ?

gogko12345

Üye
Hocam merhaba ben bu programın bu pro versiyonunu kullanıyordum sonra samsung not 3 marka telefonumu sıfırlayıp yeniden yani hem burdan hemde blackmart dan indirdim kurdum ayrı ayrı denedim çalışmadı 3n son bunu kurdum sizden yok olmuyor bana yardımcı olursan kardeşim çok minnettar kalacam şimdiden tesekkur ederim ilginiz için

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda hangi yazılım yüklü peki vede sürümü ne yazarsanız ona göre değerlendirebilirimArkadaşlar uygulama şuan itibariyle yenilenip tekrar yüklenmiştir bir öncekini indirmiş olanlar onu kaldırıp bunu yüklesinler mutlaka hız farkı vardır.

Not : Bazen sunucularda yoğunluk olabiliyor bu durumda başka bağlantı deneyiniz uyğulama sorunsuz çalışmaktatır çalıştığını gösteren yeni resimleride eklenmiştir.

HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Çok teşekkürler program sorunsuz çalışıyor

• Beğen
scream_o4

scream_o4

Üye
Bendede şuanda korumalı değilsiniz hatası veriyo.. Neden kaynaklı bu hata bilgin varmı kardesim..

jailbroken

jailbroken

Üye
freecanadavpn

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Korumalı olmak için bir vpn seçip bağlanmanız gerekli

scream_o4

scream_o4

Üye
bende seçiyorum babacan.. örneğin fransayı seçiyorum ama yine aynı sorunu veriyo ... tabletlere uyumlumu değil mi acaba ?

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
bazen sunucularda yogunluk olabiliyor tüm sunucuları denedinizmi birde ekran resmini hangi romu kullanıyorsunuz kaldırıp tekrar yüklemeyide deneyin birde Son Düzenlenen ve Bir önceki sürüm diye iki seçenek var ikisinide denedinizmi ?

Siwaro63

Üye
Teşekkürler

scream_o4

scream_o4

Üye
tümünü denedim denemez fakat çoğunu denedim hep aynı hatayı alıyorum..

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Şuan tekrar denedim sorunsuz çalışıyor sizin cihazınızla ilgili bir durum olabilir

scream_o4

scream_o4

Üye
aynen hocam benim cihazda sıkıntı olmuş olabilir fakat neden olabilir acaba onu öğrenmek istiyorum ? Yinede Eline Sağlık Hocam.. :)

sekorito

sekorito

Üye
Bazı oyunlarin baglantilarinda problem yaratsada guzel . hizli digerlerine gore hele Hideman'a gore daha hizli

sekorito

sekorito

Üye
Şuan tekrar denedim sorunsuz çalışıyor sizin cihazınızla ilgili bir durum olabilir
Hocam bugun baglanti hatasi vermeyw basladi . sunucu istemi yanitlanamiyor diyor .. Anlamadim neden oldugunu

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bugun baglanti hatasi vermeyw basladi . sunucu istemi yanitlanamiyor diyor .. Anlamadim neden oldugunu
Hemen acaba yeni versiyonmu çıktı diye baktım ama yeni versiyonda çıkmamış geçici bir durum olabilir

Üst Alt