Yardım Hatalı rom veya yanlış yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

kcinokur

kcinokur

Üye
    Konu Sahibi
Hatalı rom veya yanlış yükleme
Selam arkadaşlar sorunum şu;

Lg G2 telefonuma Paranoid Android 4.4 kitkat yüklemeye çalıştım denilen her şeyi yaptım fakat telefonu açtığımda gapps faketleri hata veriyor ve telefon bir süre sonra ( yaklaşık 1 dk.) kapanıyor. İnternetten başka rom yüklemeye çalıştım ama nafile. bende dayanamadım servise verdim, kullanıcı hatası diye geri yolladılar tekrar 1 hafta beklememek için nokia yetkili servisine verdim başka marka telefonlara da bakıyorlarmış, ilk gittiğimde olmadı başka yol deniyoruz dediler ertesi gün gel dediler eğer olmazsa istanbula yollayacağız dediler. Ben artık ümidimi yitirmeye başladım.

Romu indirdiğim site;

Sorunumu o indirdiğim site adminine de söyledim yorumlardan görebilirsiniz...

Yardim için teşekkür ederim.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
stock rom yüklemeyi denedin mi ?

kcinokur

kcinokur

Üye
    Konu Sahibi
stock rom yüklemeyi denedin mi ?

evet stock rom yüklemeyi denedim olmuyor :/ %47 de kalıyo error veriyor. hatamı şimdi fark erttim Bootloader unlock kırmadım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

kcinokur

kcinokur

Üye
    Konu Sahibi
Hocam firmware yükleyemiyorum. %47 de takılıyo.

Bkz: Lg G2 firmware hatası Arkadaşlar çözüm yolunu buldum, romda veya gapps da sıkıntı yok tek sıkıntı cwm de.İlk önce . eğer cwm yüklüyse CWM menünüze girin ve install zip from sdcard kısmından D802-TWRP(2.6.3.3).zip dosyasını yükleyin telefonunuzu kapatın. CWM menüsüne girerken kullandığınız yöntem ile TWRP menüsüne girip Wipe data, Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache işlemlerini yapıp önceROM daha sonra Gapps paketini yükleyin ve telefonunuzu yeniden başlatın.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
düzelttiğine sevindim

ugr.shnn

Üye
Arkadaslar 4.4 omni rom yuklemistim . Ondan once framaroot ile rootlamistim telefonu . Kitkati yukledikten sonra root gitti yeniden odinle rootlarken bi anda biseyler oldu. Stock rom yukledim hatayi duzeltmek icin simdi rom yukleyemiyorum. Absorted hatasi aliyorum lutfen bi yardim :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt