------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iyi dedin valla ha :) ben neden kendimi sinirlendiriyorum boş yere bana bi 20tl ateşleyin haftalik samsungu bütün forumlarda kötülerim hiç değilse bi karşılığı olur demi la ? :)

Yok sana gram para bile vermezler adamların işi markalari sovmek olsaydi sokakta bu isi yapacak cok kisi var

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Saçmalama. Senin mal dandik.. 1 saattir fu ll internetteyim sadece %10 sarjim gitti.. Benim sarj sorunum bu kodla kalibrasyon zimbirtisindan sonra çözüldü valla. Kasma desen bi iron man 3 te yapiyor o da herkeste varmis ufak ufak kasmalar.. Ayrica sensorler falan cok hos bunu da soylemeden gecemiyecem valla..

Bence o kasma oyundandır :)

KD1907

KD1907

Üye
Neyse ben kaçar hadi eyw.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
asdfggjkl kardes yüzde 76da iken yaptın sonra şarja filan takmadin dimi normal kullandin?

eminde

eminde

Üye
Waww forum tutuşmuş yanıyor elin korelisi vietnamlıya mal yaptırır avrupalı bi galoş bizim kodomanlardan birine bilmem kaç milyonluk cihaz satar üç aylık bi lansman fırtınası cihaz top on sonra bi bakmışın ufak ufak s5 kırıntıları hafiften özellik sızdırmalar falan derken s5 kullanıcılar klübü bi bakmışın 5000 mesajı geçmiş bu hep böyle olmuş hep böyle olacak kendimden biliyorum

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Waww forum tutuşmuş yanıyor elin korelisi vietnamlıya mal yaptırır avrupalı bi galoş bizim kodomanlardan birine bilmem kaç milyonluk cihaz satar üç aylık bi lansman fırtınası cihaz top on sonra bi bakmışın ufak ufak s5 kırıntıları hafiften özellik sızdırmalar falan derken s5 kullanıcılar klübü bi bakmışın 5000 mesajı geçmiş bu hep böyle olmuş hep böyle olacak kendimden biliyorum

dostum valla dediklerinden 1 şey anladıysam arap olayım

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S5 kullanıcı kulübünde benim gibi bir tansiyon hastası çıkacak mı bakalım :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Mart ayında olacaklardan bahsediyorum

hmm S5 yine bir faciaya dönmez inşallah s4 un ilk çıktığındaki gibi kasma isinma donma sorunları vesaire böyle şeyler olursa bana laf edemezler umarım :cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

TakTuk

Üye

SMS lerde böyle bir sıkıntım var nedenini çözemediğim.. SMS gelince uyarı vermiyor. sadece aklıma gelirde bakarsam mesajlarda görüyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Hala yardım bekliyorum.

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaşlar S4 için 4.4 günçellemesi sızmadımı deneyelim ben bulamıyorum...
Kullanan varsa link verebilirmi?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
o kod hiçbir işe yaramıyor şarjım yine poh gibi gitmeye başladı

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt