Yoo benim 1 saat falan oldu ama hala iyi gidiyor şarjı.
Ne kalibrasyonu ya ben sadece o dediğin yerden quick starta bastim o kadar sonra sarj ömrü uzadi eskisine göre.. % 76 dayken yaptim bu arada..
burdan yaptın dimi hocam kalibrasyonu
bide yüzde kaçta iken yaptın yaptıktan sonra şarja taktin mi ?
Neyin ekran görüntüsü hocam?@asdfjkl99 ekran görüntüsü var mı?
nasilsa baska ulkenin romunu flasliyacaksin. flash atmadan rootla yedegini al. 4.3 baska ulkenin romunu yuklediginde sayacin aktif hale gelir.telefon rootlu değil nasıl alcam efs yedeğini
Yalniz ben kalibre yapmadım sadece quick starta bastim.. Ama sarji daha iyi gidiyo şu an. Yanlış bişeymi yaptım ki ya :SDostlar
Bataryayı kalibre etmek:
Android de her ROM kurulduktan sonra batarya kalibrasyonu yapılmadığı için batarya durumunu yanlış gösterir.Bunu önlemek için yapılır sarjı uzatma durumuda nereden çıktı??![]()
Dostlar
Bataryayı kalibre etmek:
Android de her ROM kurulduktan sonra batarya kalibrasyonu yapılmadığı için batarya durumunu yanlış gösterir.Bunu önlemek için yapılır sarjı uzatma durumuda nereden çıktı??![]()
Ahahaşarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında
bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?
Bizim dil anlatım sınavı da bugündü. Fena gecirdi ama 
batarya kalibrasyonu sadece telefonda gosterilen yuzdenin dogru gotermesi icin.sarj suresi ile bir alakasi yok.Yalniz ben kalibre yapmadım sadece quick starta bastim.. Ama sarji daha iyi gidiyo şu an. Yanlış bişeymi yaptım ki ya :S
Ahahaşarjı uzatma yok aslında ya hani bu kod ile kalibrasyon varya *#0228# ordan kalibrasyon yapıyorsun cihazın bataryasi daha iyi oluyor geçici bir süre zarfında
bu arada dil ve anlatım kaçıncı sayfalardan soracak sınavda?
Bizim dil anlatım sınavı da bugündü. Fena gecirdi ama 
Valla bilmiyorum ama cidden daha iyi gidiyo şarj. Psikolojik falan da değil daha iyi gidiyo cidden.batarya kalibrasyonu sadece telefonda gosterilen yuzdenin dogru gotermesi icin.sarj suresi ile bir alakasi yok.
AhahaBizim dil anlatım sınavı da bugündü. Fena gecirdi ama
![]()
çok şükür tarih iyi geçtiZaten tanışıyoruzkaça gidiyorsun dostum? tanışmak isterim yeri değil tabi burası ama güzel bir tanışma faslı olur
Yinede söyliyim lise 4 e gidiyorum.. Sen?Zaten tanışıyoruzYinede söyliyim lise 4 e gidiyorum.. Sen?

Bana mı dedin? Eğer bana dediysen ben onu sormuyorum yabancıların youtube a koyduğu videolar var mesela oyun oynarken çekip atmış. Ama oyun oynarken de sağ üstteki 2 sensör göstergesinden birinde sürekli yanıp sönen bi ışık var ben onun ne ise yaradığını anlayamadım.sol ust kosedeki led in yanmasi ayarlar> cihazim >led gostergesi hepsini isaretlersen seninkide yanar.