Haber Whatsapp Windows Phone Uygulaması da Ses Dosyası Gönderebilecek

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Whatsapp Windows Phone Uygulaması da Ses Dosyası Gönderebilecek
Windows Phone için Whatsapp uygulaması bir eksiğini daha kapatıyor

Windows Phone için Whatsapp uygulaması geçtiğimiz haftalarda aldığı güncellemeyle Windows Phone medya kütüphanesinde video gönderme özelliği kazanmıştı. Whatsapp şimdi de diğer platformlarda bulunan bir özelliği daha Windows Phone kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Whatsapp Windows Phone Uygulaması da Ses Dosyası Gönderebilecek

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Tmobile

Tmobile

Üye
bekle Babam Bekle...​

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve m542tf

skynet

Üye
Sonunda :eller:
Haber için :tşk:

• Beğen
ÖEY

ÖEY

Üye
Şimdi ses dosyası derken o basılı tutarak kayıt ettiğimiz sesleri göndermek mi kast ediliyor yoksa mp3 şarkıları mı?! Çünkü öbürü yapılıyordu ben öyle hatırlıyorum...

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Haber için :tşk:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
burada ses kayıt derken şuan zaten ben 2dk ses kayıt yapıp yolluya biliyorum whatsapp da ancak normal müzik yollamak için ise güzel bu arada vidyo gelmiş diyorsunuz oda aynı şekilde belirli bir dakika sayıyor büyük ihtimal yani zaten şuan bu var

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burada ses kayıt derken şuan zaten ben 2dk ses kayıt yapıp yolluya biliyorum whatsapp da ancak normal müzik yollamak için ise güzel bu arada vidyo gelmiş diyorsunuz oda aynı şekilde belirli bir dakika sayıyor büyük ihtimal yani zaten şuan bu var
sanırım haberi okumadın. İos ve Android platformlarında olan bir özellik bu.

• Beğen
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Yani şimdi Mp3 formatında dosyalar paylaşılacak başka codeclere izin var mı

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Böyle haberler gelince yapılacak tek şey ---> :eller:

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw
dakamon

dakamon

Üye
Aman ne süper özellik ne süper özellik :P :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonunuzda bulunan herhangi bir mp3 dosyasını paylaşabileceksiniz
birde skype ye gelse bu dosya gönderme özelliği çok daha güzel olur bence resim müzik vidyo zaten ms nin kendi programı

Bay H

Bay H

Üye
birde skype ye gelse bu dosya gönderme özelliği çok daha güzel olur bence resim müzik vidyo zaten ms nin kendi programı
hocam Microsoft kendi platformunu adam yerine koysa ios ve androide çıkardığı pc Remote uygulamasını ilk onlara değilde Windows Phone 8 e çıkarırdı , kaldı ki bu yazılım bildiğim kadarı ile hala Windows Phone 8 için çıkmadı

skynet

Üye
Yav onu geçtim diğer ios ile android de türkçe olan skype uygulaması kendi işletim sisteminde ingilizce daha ne denilebilirki :nono:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hocam Microsoft kendi platformunu adam yerine koysa ios ve androide çıkardığı pc Remote uygulamasını ilk onlara değilde Windows Phone 8 e çıkarırdı , kaldı ki bu yazılım bildiğim kadarı ile hala Windows Phone 8 için çıkmadı
o adda bir kaç program var ancak onlarda tam olarak yapımcı ms mi gözüküyor diğer sistemlerde

Dejavuex

Dejavuex

Üye
güncelleme geldi galiba

Üst Alt